Redactia.ro
Home » Știri » Sora unui fost model Playboy a fost găsită moartă în baie. Femeia era într-o stare avansată de putrefacție în apartamentul din București

Sora unui fost model Playboy a fost găsită moartă în baie. Femeia era într-o stare avansată de putrefacție în apartamentul din București

Aminata Diakite. Foto: Playboy

Tragedia în familia fostului iepuraș Playboy Aminata Diakite. Sora sa a fost descoperită moartă în apartamentul său din București. Vecinii, șocați de descoperirea macabră, au sunat de urgență la numărul de urgență 112. Alertate de absența femeii de ceva timp, autoritățile au intervenit prompt, iar mai multe echipaje au sosit la fața locului pentru a investiga situația.

Femeia a fost găsită în baie, într-o stare avansată de putrefacție, iar pe corpul ei nu au fost identificate urme de violență.

Cazul a fost preluat de Poliție

Poliția Capitalei a fost sesizată la data de 8 aprilie 2024, în jurul orei 19:30, cu privire la această tragedie. Echipaje ale poliției, însoțite de un echipaj de descarcerare, au intervenit la locuința din Sectorul 6 al Bucureștiului. În urma intervenției, a fost descoperită o femeie în vârstă de 39 de ani, decedată, iar trupul său a fost transportat la Institutul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei, pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs decesul. Tragedia a adus un val de tristețe și îngrijorare în comunitatea locală, iar investigațiile sunt în curs pentru a aduce lumină în această situație.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: