Redactia.ro
Home » Monden » Sorana Cîrstea, escapadă de vis în munții Himalaya alături de Ion Țiriac Jr

Sorana Cîrstea, escapadă de vis în munții Himalaya alături de Ion Țiriac Jr

GALERIE FOTO (8)

Fiul magnatului român Ion Țiriac, care a fost căsătorit cu Ileana Lazariuc, iubește din nou! Ion Țiriac Jr. are o frumoasă relație de iubire alături de tenismena în vârstă de 32 de ani,  Sorana Cîrstea. Iată detaliile!

 Ion Țiriac Jr iubește din nou

Totul ar fi început imediat după divorțul de fosta soție, în 2017, deoarece Ion Țiriac Jr. și Ileana Lazariuc nu se mai înțelegeau în viața de cuplu dinainte să pună capăt relației, iar fiul afaceristului și-ar fi găsit consoloarea în brațele Soranei Cîrstea în același an. La acea vreme se vorbea despre relația dintre ei, dar au evitat pe cât posibil să apară împreună în public. Cu toate acestea, la începutul acestui an, Țiriac Jr. a fost surprins la turneul de la Adelaide, unde a concurat Sorina, cea care se află pe locul 40 WTA. Totuși la puțin timp, Ion Țiriac Jr. și Ileana Lazariuc s-au împăcat în mod neașteptat, dar din păcate reaprindere flăcării pasiunii nu a durat mult, iar fiul magnatului român, Ion Țiriac, s-a întors în brațele sportivei.

Sorana Cîrstea, escapadă de vis în munții Himalaya alături de Ion Țiriac Jr.

Sorana care se află pe locul 40 WTA nu va mai juca tenis, din păcate, în acest an, deoarece a suferit o accidentare la US Open. Acum, tânăra tenismenă a plecat în vacanță în munții Himalaya cu nimeni altul decât, Ion Țiriac Jr, fapt demonstrat de postările lor de pe rețelele sociale. Cei doi au avut parte de un real paradis și din fotografii se observă cu ochiul liber cât de fericiți sunt să se afle împreună.

Cei doi nu s-au pozat împreună, deoarece relația lor nu este făcută publică, însă au ales exact aceleași locuri pentru a se fotografia!

Sorana Cîrstea nu mai joacă tenis în 2022

Sorana Cîrstea a explicat pe rețelele sociale că se va întoarce în teren abia în anul 2023:

„Încă de la US Open m-am confruntat cu o accidentare la umăr. Perioada de recuperare este mai lungă decât mă așteptam și de aceea nu am participat la niciun turneu în ultimele săptămâni. 

Am decis să închei aici sezonul 2022, pentru a mă putea recupera și pentru a putea construi o echipă puternică. Ne vedem pe teren în 2023!”, transmitea Sorana Cîrstea pe Instagram, la începutul lunii octombrie.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: