Redactia.ro
Home » Monden » Sore a îmbrăcat rochia de mireasă! Cine este bărbatul cu care artista are un copil

Sore a îmbrăcat rochia de mireasă! Cine este bărbatul cu care artista are un copil

Sore a îmbrăcat rochia de mireasă! Cine este bărbatul cu care artista are un copil

Sore Mihalache și-a uimit fanii după ce a postat o fotografie cu ea purtând o rochie de mireasă! Deși a spus în nenumărate rânduri că nu vede importantă actorul de căsătorie, se pare că artistei îi surâde ideea de a îmbrăca această rochie.

Sore a îmbrăcat rochia de mireasă

Sore este într-o relație de aproape 5 ani cu partenerul său de viață, cu care are împreună o fetiță. Relația cu Mircea Julean este una cât se poate de bună și se înțeleg foarte bine, mai ales că cei doi nu s-au căsătorit până acum.

Sore Mihalache este pregătită să devină soția avocatului Mircea Julean, sau cel puțin așa le-a arătat fanilor ei. Recent, artista a postat o fotografie pe contul ei de Instagram, îmbrăcată într-o rochie de mireasă în care le întreabă pe urmăritoare ele cum și-au sau își vor alege rochia de mireasă. Cu toate acestea, artista a dezvăluit că nu ştie exact când va avea loc marele eveniment.

“Eu nu ştiu dacă o să mă mărit sau când o să mă mărit. (…). Este o rochie pe care n-o simţi pe corp şi asta este un atu pentru mireasă. Dacă voi face vreodată nuntă pe plajă, cu siguranţă voi avea nişte bocaci albi, pe care îi am deja şi au şi sclipici!”, a declarat Sore.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SORÉ (@soreonline)

”Ziua de azi am petrecut-o printre rochii de mireasa, cu una dintre prietenele mele cele mai vechi.. Am vazut o gramada de modele: rochii sirena, de printesa sau diafane, cu dantela sau fara… Cum reusesc fetele sa isi aleaga o SINGURA rochie? Sunt curioasa, cele care v-ati maritat, cum v-ati decis?”, a scris Sore în descrierea fotografiei pe care a postat-o pe contul său de Instagram.

Cine este bărbatul cu care artista are un copil

Mircea Julean, iubitul cunoscutei cântărețe, este bărbatul perfect pentru ea, așa cum a afirmat adesea. Bărbatul este brunet, poartă barbă și mustață, are ochi căprui și este dedicat în totalitate creșterii și educării fetiței pe care o are împreună cu frumoasa artistă.

Partenerul de viață al vedetei a terminat cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității Nicolae Titulescu din București și are propriul cabinet de avocatură. Bărbatul postează pe rețelele de socializare extrem de rar, ultima actualizare fiind în urmă cu circa câțiva ani.

Sore și Mircea Julean sunt logodiți de mai bine de patru ani și au împreună o fetiță în vârstă de 3 ani, dar cu toate acestea nu se grăbesc să ajungă în fața altarului. Blondina a mărturisit că adevăratul motiv pentru care nu vrea să se căsătorească este chiar planificarea evenimentului, artista preferând mai degrabă să meargă într-o vacanță cu banii respectivi.

„Dacă nu am fi avut copii și am fi fost împreună de cinci ani era altfel, mă gândeam de ce nu are intenții serioase. Am observat că sunt unele persoane care se panichează când semnează un act. Eu, cum am mai zis, copiii, ceea ce văd, repetă. Eu vreau ca ei să aibă modele bune, dacă nu avem norocul unei iubiri fericite până la adânci bătrâneți, e bine să facem ce ne e bine. Sunt mulți copiii care trăiesc în familii dezorganizate și au traume. Avem obiceiul cu seara fetelor și băieții. Eu mă întorc pe la 2, iar el pe la 5. Dacă mă trezesc în toiul nopții îl rog să-mi ia shaorma. O fărâmă de gelozie este atunci când pleacă la mare de 1 mai cu băieții. Omul care minte, îl vezi, eu am instincte. Nu suntem înnebuniți după ideea de eveniment mare, nu avem cum să reducem lista. Botezul era necesar, dar numai gândul că trebuie să organizez nunta nu-mi place. Am face o nuntă pentru invitați, prefer să plecăm în vacanță cu acei bani”, spunea cântăreața în urmă cu ceva vreme în cadrul unui interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: