Redactia.ro
Home » Monden » Sore are un nou iubit! Cine este bărbatul care a cucerit-o pe vedetă

Sore are un nou iubit! Cine este bărbatul care a cucerit-o pe vedetă

La doi ani după ce a închis capitolul relației sale cu Mircea Julean, tatăl fiicei sale, Sore Mihalache, în vârstă de 34 de ani, își deschide inima din nou pentru dragoste. Recent, artista a surprins pe toată lumea prin publicarea primelor imagini alături de noul ei iubit, capturate în timpul unei escapade romantice în Italia. Această veste vine ca o rază de soare în viața solistei, care, până acum, a fost extrem de rezervată în ceea ce privește aspectele personale ale vieții sale.

După despărțirea de Mircea Julean, cu care a împărțit opt ani din viață și alături de care are o fiică, Erin, în vârstă de 7 ani, Sore a preferat să rămână departe de lumina reflectoarelor atunci când vine vorba de viața ei amoroasă. Totuși, recent, a ales să împărtășească cu fanii săi fericirea pe care o trăiește în prezent, marcând astfel începutul unui nou capitol.

Sore s-a îndrăgostit din nou

Italia, cu peisajele sale pitorești și atmosfera încărcată de romantism, a fost decorul perfect pentru Sore și noul ei partener de a-și consolida relația. Prima imagine publicată de Sore în brațele iubitului său, deși cu fața acestuia acoperită, transmite căldura și iubirea ce îi unesc. Detaliul discret, dar în același timp îndrăzneț, de a-și acoperi fața partenerului, păstrează un strop de mister și subliniază dorința de intimitate a artistei.

„Da, sunt într-o relație, și nu de ieri de azi. Dar, așa cum fost și până în prezent, nu-mi place să vorbesc la modul public despre viața personală, intimă, pentru că nu suntem toți influenceri, nu suntem toți persoane publice și atunci e mai bine să ne respectăm intimitatea.

Dar, chiar și așa, probabil că și dacă aș fi avut o relație cu o persoană publică, tot mi-aș fi ținut gura, pentru că îmi place să mă bucur eu de lucrurile astea sau să plâng eu, dacă e cazul.

Nu am fost niciodată genul care să-și spele rufele în public, nu mi-a plăcut să mă cert, nici dacă am avut o problemă cu cineva sau vreun conflict nu mi-a plăcut să se întâmple în public.

Dar, da sunt într-o relație și sunt super fericită! Cel mai important e ca ambii parteneri să știe, în primul rând, ce-și doresc, iar apoi dorințele lor să fie pe aceeași lungime de undă. De acolo trebuie să plece orice relație. Nu contează diferența de vârstă”, a dezvăluit artista, pe rețelele de socializare.

În ce relații a rămas Sore cu fostul soț

Deschiderea lui Sore față de noua sa relație este măsurată și plină de maturitate. Confirmând că este din nou îndrăgostită, artista a ales să își păstreze în continuare viața personală departe de ochii curioșilor, oferind doar câteva detalii și menținând un echilibru între viața publică și cea privată. Această abordare reflectă respectul profund față de relația actuală și dorința de a o proteja.

Deși drumurile lor s-au despărțit, Sore și Mircea Julean au reușit să mențină o relație amicală de dragul fiicei lor. Această maturitate și capacitate de a pune binele copilului pe primul loc demonstrează forța și înțelepciunea ambilor părinți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: