Sorin Bontea, criticat de clienții care i-au gustat celebrele costițe. Iată cum se apără celebrul bucătar!
Sorin Bontea, criticat de clienții care i-au gustat celebrele costițe
Sorin Bontea a întâmpinat o problemă de proporții! Acesta a primit mai multe plângeri de la clienții care au vrut să guste din celebrele sale costițe! „Coasta lui Bontea” este un preparat care poate fi comandat în mai multe locații din țară, precum București, Cluj, Timișoara sau Constanța. Chef Sorin Bontea a oferit rețeta restaurantelor partenere și a filmat tot procesul de gătire, însă mulți nu au respectat indicațiile, motiv pentru care s-a ajuns la critici dure din partea clienților:
„Asta e o chestie pe care eu nu prea pot s-o controlez, pentru că este un fel de franciză și… Eu am dat rețetele pe unde trebuia să le dau, exact cum se face, cu video, cu tot, cu tot. Ele se fac în mai multe orașe și acuma totul depinde doar de bucătarul care le face. Aici era treaba firmei respective, mă rog.
Se fac în Timișoara, se fac în Cluj, se fac în București, Constanța… Nu prea pot să le controlez pe toate. Crezi pe cuvânt bucătarul care le face că le face cum trebuie”, este reacția lui Sorin Bontea la criticile primite de la clienți, pentru FANATIK.
Cum se apără celebrul bucătar
Sorin Bontea susține că, de fapt, nu este vina lui, ci a bucătarilor din restaurantele partenere care nu au respectat indicațiile și cerințele pe care le-a furnizat pentru această rețetă în videoclipul de prezentare. Celebrul bucătar are de gând să regleze problema în ceea ce privește preparatul „Coasta lui Bontea”.
„Acuma, eu când am făcut rețetele respective, nu erau oase în coaste… Am citit și eu ce s-a scris. Asta nu mai pot să controlez eu absolut deloc, din păcate. E adevărat că totul se răsfrânge asupra mea.
Eu nu am cum să fac rețetele în același timp și-n București, și-n Timișoara, și-n Craiova, și-n Cluj. Sunt rețetele mele, e adevărat. Am explicat cum ar trebui să fie făcute, dar mna, mi-am ales niște restaurante care le făceau cum trebuie. Asta e problema în bucătăria românească, din păcate. Constanța e foarte greu de păstrat. E vorba și de restaurante, în general, nu doar ce mi se întâmplă mie personal.
N-aș putea să dau în viața mea salată cartofi stricată, e un pic prea mult. Eu mai cer acasă, dar nu pot controla, mai cer să mi se aducă. Mai pun și pe alții. Nu mi s-a întâmplat. Da, au mai fost situații să găsesc prea mult iceberg în tacos, dar sunt niște cantități, niște rețete. Oricum, e clar că s-a întâmplat și nu e în regulă. Eu sper să o reglez oricât de mult se poate”, a mai spus Sorin Bontea.
Sorin Bontea: „Toată lumea mai greșește, nu este nimeni perfect”
Sorin Bontea a susținut în finalcă nimeni nu este perfect și toți greșim la un moment dat, indiferent de domeniul în care ne exercităm munca. Acesta susține că în toată cariera lui nu a primit astfel de critici la o rețetă creată de el.
„Toată lumea mai greșește, nu este nimeni perfect. Eu nu am primit critici la modul ăsta. Eu am creat rețeta, le-am făcut și video, tot ce trebuia făcut’, a concluzionat Sorin Bontea pentru aceeași sursă.




















