Redactia.ro
Home » Știri » Sorin Oprescu, primele declarații după ce a ieșit din arestul din Grecia: „Nu vreau să mor”

Sorin Oprescu, primele declarații după ce a ieșit din arestul din Grecia: „Nu vreau să mor”

Sorin Oprescu, primele declarații după ce a ieșit din arestul din Grecia

Sorin Oprescu, primele declarații după ce a ieșit din arestul din Grecia. Fostul primar al Capitalei a fost eliberat din penitenciarul Kotydallos din Grecia. Sorin Oprescu a făcut primele declarații despre întreaga situație. Așteaptă noul termen de judecată în libertate.

Sorin Oprescu, primele declarații după ce a ieșit din arestul din Grecia: „Nu vreau să mor”

Sorin Oprescu a fost eliberat din penitenciarul Korydallos din Grecia, după două săptămâni de arest. Judecătorii Curții de Apel din Atena au decis ca acesta poate fi pus sub control judiciar dacă plătește o cauțiune de 5.000 de euro. Recent, fostul edil al Capitalei a făcut primele declarații după ce a fost eliberat. Potrivit Antena 3, acesta a plătit pe 1 iunie cauțiunea de 5.000 de euro și a fost eliberat. Sorin Oprescu a anunțat că va locui la adresa specificată în documentele predate în cadrul procesului și nu va părăsi Grecia.

Contează faptul că judecătorii au fost duri, dar corecți şi pentru lucrul ăsta eu le mulțumesc. Am început să am foarte mare încredere că pot să mă lupt în continuare pentru că am primit o pedeapsă nemeritată. Da, mai există căi de atac şi ştiu că la vârsta mea şi la afecțiunile pe care le am probabil că mi s-ar aproba lucrurile astea după ce mor. Nu vreau să mor. Eu vreau să trăiesc măcar până în momentul în care pot să demonstrez că nu sunt vinovat şi nu am făcut altceva decât să plătesc din punct de vedere politic anii 2015 şi zăpăceala furibundă încât să dispară tot ce înseamnă clasa politică la momentul respectiv.„, a declarat Sorin Oprescu pentru Antena 3.

Sorin Oprescu a stat în spatele gratiilor mai multe zile, timp în care judecătorii eleni au analizat cazul său. În cele din urmă, instanța a decis să-l elibereze pe Oprescu. Adriana Nica, partenera lui Sorin Oprescu, a declarat că va ataca hotărârea care îi confisca locuința, în condițiile în care aceasta nici nu a fost parte a procesului.

Fostul edil trebuie să se prezinte de două ori pe lună la poliție, în fiecare de 5 și 16. Mai mult, Sorin Oprescu nu are voie să părăsească țara. În fața judecătorilor eleni, Adriana Nica a afirmat că Sorin Oprescu are probleme de sănătate, care ar putea să-i fie fatale, dacă ajunge în închisoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: