Redactia.ro
Home » Monden » Sorin Pușcașu a dat de pământ cu Zanni chiar înainte de marea finală Survivor, de pe Pro TV: ”Ești egal cu zero”

Sorin Pușcașu a dat de pământ cu Zanni chiar înainte de marea finală Survivor, de pe Pro TV: ”Ești egal cu zero”

Cu doar câteva zile înainte de finala intens disputată a Survivor All Stars, tensiunile dintre concurenți ating punctul culminant. Sorin Pușcașu a lansat recent acuzații vehemente împotriva lui Zanni, prin intermediul unui videoclip postat pe rețelele de socializare, ceea ce a agitat și mai mult spiritele în rândul fanilor competiției.

După întoarcerea din insula Dominicană, conflictul dintre Sorin Pușcașu și Zanni nu s-a diminuat, dimpotrivă, a crescut în intensitate. Sorin a decis să își exprime public nemulțumirile, acuzându-l pe Zanni de comportament inadecvat și manipulare în cadrul competiției. Aceste acuzații vin pe fondul unor declarații făcute de Zanni în testimoniale, care au fost ulterior vizionate de Sorin.

Zanni, pus la zid de Sorin, înainte de marea finală Survivor

Vizionarea episoadelor la televizor a fost momentul declanșator pentru Sorin. După ce a aflat ce a spus Zanni în lipsa lui, Sorin a simțit nevoia să răspundă. În videoclipul său, el a criticat dur comportamentul lui Zanni, considerându-l neloial și manipulator. Această reacție a fost intens dezbătută de fanii emisiunii, împărțindu-i în două tabere.

Sorin Pușcașu a pus sub semnul întrebării performanțele sportive ale lui Zanni, afirmând că acesta nu a reușit să câștige niciun colan la unificare. În schimb, Sorin a subliniat că a avut numeroase victorii, atât în jocurile individuale, cât și în cele pentru imunitate. În opinia lui Sorin, Zanni a acumulat puncte doar în jocurile de recompensă, ceea ce nu reflectă adevărata valoare a unui sportiv complet.

Un alt aspect criticat de Sorin a fost tendința lui Zanni de a-și manipula colegii, în special pe cei din tabăra roșie. Aceste acuzații sunt grave și ridică semne de întrebare privind etica și strategia de joc a lui Zanni. Sorin consideră că astfel de comportamente subminează spiritul competiției și afectează negativ dinamica echipei.

„La unificare, din 6 jocuri de colan am câștigat un colan, tu câte ai? Tu ești cel mai bun sportiv, dar nu ai câștigat niciun colan, ai câștigat puncte doar în jocurile de recompensă, ce e important în competiția asta? Dacă vrei să mai aducem subiecte de respect față de femei, oameni, o să aduc aminte doar atât.

Dacă tu ai protejat în competiția asta pe Ștefania, Ana Porgras, că te-ai gândit la toată lumea… Dar în momentul în care le jigneai, atunci ce respect aveai? Zanni, tu competiția asta ai jucat-o strategic, dar tu ești același om, ba chiar mai rău decât ai fost în sezonul tău”, a spus acesta în clipul postat.

Fanii au reacționat imediat

Videoclipul postat de Sorin a stârnit o avalanșă de reacții din partea fanilor Survivor All Stars. Unii susținători au fost de acord cu punctele de vedere ale lui Sorin, considerând că Zanni a demonstrat un comportament nedemn de un adevărat concurent. Alții, însă, au apărat strategia lui Zanni, argumentând că astfel de tactici sunt parte integrantă a jocului.

„Ai plecat cu strategie doar să manipulezi lumea, cu noi nu ți-a mers. Ți-a reușit să manipulezi oamenii de la Faimoși, de ce, cum, nu știu să zic. După ce tu ai pierdut duelul cu Ștefi să ajungă ea să ridice mâna să spună că vrea ea să plece acasă că tu meriți mai mult, ce? Ați înnebunit?Pe noi nu ai putut să ne manipulezi, eu eram junghiul, pentru că știai că eu vedeam manevrele tale. Tu nu ai nimic în afară de viteză, ești egal cu zero”, a continuat Sorin Pușcașu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: