Redactia.ro
Home » Monden » Sorina Guță, din nou probleme de sănătate! A fst operată de urgență, iar acum își trăiește viața la pat: „

Sorina Guță, din nou probleme de sănătate! A fst operată de urgență, iar acum își trăiește viața la pat: „

GALERIE FOTO (2)

Sorina Guță are, din nou, probleme de sănătate. Fosta parteneră de viață a manelistului Nicolae Guță a fost supusă unei noi intervenții chirurgicale, iar acum traversează o perioadă grea.

Sorina Guță, din nou probleme de sănătate

Sorina Guță a avut parte de o perioadă nefericită în viața ei. Cântăreața de manele s-a confruntat cu multe probleme de sănătate, care i-au îngreunat viața. Fosta parteneră de viață a lui Nicolae Guță a ajuns să trăiască la pat, după o nouă intervenție chirurgicală. Aceasta a suferit o operație la picior, după ce și-a rupt piciorul de la gleznă din cauză că nu a fost suficient de atentă când cobora treptele. Timp de două luni, aceasta are nevoie de repaus total. „Acum am ieșit din spital, mi-am rupt piciorul și l-am operat. Acum sunt bine, slavă Domnului! Am călcat pe trepte greșit și mi l-am rupt de la gleznă. M-am operat acum câteva zile și astăzi sunt acasă. M-au operat, două luni nu am voie să calc pe picior, asta e, încercările vieții. Acum sunt acasă”, a spus Sorina Guță, potrivit Spynews.

Sorina Guță trebuia să plece și-n Turcia, pentru o operație la inimă. Aceasta avea nevoie de o intervenție prin care să îi fie schimbată valva la inimă, însă din cauza lipsei banilor, Sorina nu a mai plecat. „Nu m-am mai dus, că nu am mai avut când să mă duc. Am fost atunci, mi-au dat tratament și trebuia să mă întorc înapoi, dar nu m-am mai dus. Au fost multe cheltuieli cu medicamentele, tot ce mi-a trebuit, n-am mai avut bani să mă mai întorc din nou la turci. Zice lumea că nu m-am mai dus că am luat bani, dar doar nu i-am luat să mă distrez. Pot să mă justific cu bilete, cu medicii de acolo, că am fost.”,a mai spus manelista, conform sursei citate mai sus.

Sorina Guță urmează un tratament costisitor

Fosta parteneră de viață a lui Nicolae Guță urmează un tratament costisitor, fiind dependentă de oxigen. „Trebuie să fac operația, dar dacă Domnul Iisus spune să nu o mai fac, nu o mai fac. Când mi-am rupt piciorul am fost și răcită, că de aia n-am fost atentă nici cum am călcat. Eu n-am voie să răcesc la plămâni, eu sunt dependentă de oxigen, dar n-am mai folosit o perioadă oxigen, m-a atins Dumnezeu cu mila lui. Atunci când am răcit am început să iau iar oxigen, iar când am pus oxigenul la nas, când să mă dau jos de pe trepte jos am călcat greșit și mi-am rupt piciorul. A fost foarte grav, dar Dumnezeu nu e ca omul, Dumnezeu e Dumnezeu.”, a mai spus Sorina Guță, potrivit Spynews.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: