Redactia.ro
Home » Știri » Sorina Guță, dusă pentru operație în Turcia. Ce a pățit prima soție a lui Nicolae Guță

Sorina Guță, dusă pentru operație în Turcia. Ce a pățit prima soție a lui Nicolae Guță

Sorina Guță, dusă de urgență în Turcia

Sorina Guță a ajuns la spital în Turcia, atât că medicii de acolo nu au putut să o opereze. Iată detalii.

Sorina Guță, dusă pentru operație în Turcia. Ce a pățit prima soție a lui Nicolae Guță, care nu mai are un plămân

Sorina Guță, prima soție a lui Nicolae Guță, a reușit să ajungă la spital în Turcia, atât că medicii nu au putut să o opereze. Motivul ar fi că risca să nu se mai trezească din operație. Ea a oferit detalii despre starea ei de sănătate în exclusivitate pentru Antena Stars.

„Nu m-am operat pentru că nu s-a putut. Nu este vorba despre bănuți, este vorba despre starea în care m-am aflat, nu am avut oxigenul care trebuia, eu nu mai am un plămân, mai am doar unul. M-au ținut acolo sub tratament, mi-au ridicat saturația ca să mă pot întoarce în România, mi-au dat un tratament așa cum le-am spus și acum urmez tratamentul, după care, peste două săptămâni, să mă întorc înapoi pentru operație”, a mărturisit Sorin Guță.

Existau riscuri prea mari, a mai spus aceasta.

„În primul rând, nu rezista plămânul… ultimul grad și, una peste alta, nu putea să mă opereze pentru că nu am avut nici oxigenul pe care trebuia să îl am în plămâni ca să pot rezista operației. Mi-au spus <<Dacă te operăm, s-ar putea să nu te mai trezești!>>”, a adăugat ea.

„Mulțumesc din suflet persoanelor, oamenilor care mi-au fost alături la greu, care m-au ajutat cu lacrimi, cu rugăciuni, cu bănuți. În special, vreau să îl aduc în discuție pe Tzancă Uraganu, Dumnezeu să îl binecuvânteze, că el a început cu treaba asta, că eu nu am vrut să cer ajutor de la nimeni”, a mai spus prima soția a lui Nicolae Guță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: