Redactia.ro
Home » Știri » Soția i-a făcut soțului profilul pe un site de matrimoniale, ca să îi găsească o altă femeie! Motivul e tulburător: ,,Uite de ce vrei să te căsătorești cu soțul meu…”

Soția i-a făcut soțului profilul pe un site de matrimoniale, ca să îi găsească o altă femeie! Motivul e tulburător: ,,Uite de ce vrei să te căsătorești cu soțul meu…”

Soția i-a făcut soțului profilul pe un site de matrimoniale, ca să îi găsească o altă femeie! Motivul e tulburător: ,,Uite de ce vrei să te căsătorești cu soțul meu…”

O soție i-a făcut soțului ei profilul pe un site de matrimoniale, ca să îi găsească o altă femeie! Motivul e tulburător. Iată întreaga poveste care sigur o să te cutremure!

Soția i-a făcut soțului profilul pe un site de matrimoniale, ca să îi găsească o altă femeie! Motivul e tulburător: ,,Uite de ce vrei să te căsătorești cu soțul meu…”

O astfel de poveste nu doar că te emoționează, dar te pune pe gânduri și te intrigă. Uneori, credem și sperăm că dragostea va ține o viață întreagă. Că ne căsătorim și nimic și nimeni nu o să ne mai despartă de acel om. Și totuși, nu e mereu așa. Nu orice poveste are un final fericit. Nu toate sunt ca un basm. Însă unele povești au ceva mai mult decât atât.

Iată povestea lui Amy Krouse Rosenthal, care s-a îndrăgostit nebunește de Jason, pe care avea să îl numească „cel mai extraordinar om”. Cei doi s-au căsătorit și au avut o căsnicie lungă de 26 de ani, până într-o zi, când Amy a înțeles că nu va mai fi lângă soțul ei. Și nu pentru că nu ar mai exista dragoste între ei.

Într-o zi de septembrie, femeia a fost diagnosticată cu cancer ovarian, iar soțul i-a fost alături pe toată perioada aceasta cumplită. Când Amy știa că i se apropie sfârșitul, a decis să publice un eseu în ziarul New York Times, eseu care avea următorul titlu: ,,Uite de ce vrei să te căsătorești cu soțul meu…”, scris sub forma unei scrisori al cărei scop era să-i găsească soțului ei o altă parteneră de viață.

Scrisoarea funcționa drept profil pe site de matrimoniale, a explicat ea.

Iată câteva citate din scrisoare:

,,Am încercat de ceva vreme să scriu asta, dar morfina și lipsa de cheeseburgeri (de acum se fac 5 săptămâni de când nu am mai mâncat mâncare normală) mi-au luat toată energia. Totuși trebuie să mă țin de treabă, mi se apropie termenul-limită, și trebuie să spun asta cât timp am atenția voastră și un puls.

Am fost căsătorită cu cel mai extrordinar om timp de 26 de ani și plănuiam să fac asta pentru încă 26. Permiteți-mi să vi-l prezint pe Jason Brian Rosenthal, el este un bărbat pe care îl vei iubi foarte ușor. Eu l-am iubit de cum l-am văzut. Se îmbracă mereu elegant, fiii noștri adulți îi împrumută mereu hainele, cei care îl cunosc știu că are un adevărat fler pentru șosete fabuloase. Este în formă și îi place să se mențină așa.

Îi place să facă muncă prin casă, adoră să gătească, să asculte muzică, de fapt aceasta este activitatea noastră preferată, muzica. Și aș vrea să mai adaug că fata noastră de 19 ani preferă să meargă cu el la concert, dacă are de ales între el și prietenii ei.

Acesta este un bărbat care iese din benzinărie și spune să-i dai palma, și pac, îți pune în mână guma ta colorată preferată. A, v-am spus că arată incredibil de bine?

Probabil mai am doar câteva zile pe această planetă, așa că de ce scriu asta? Scrisoarea este un cadou de ziua îndrăgostiților. Sper ca o persoană care o va citi să facă posibilă apariția unei noi povești de dragoste ca a noastră.

Voi lăsa la sfârșit un mic spațiu gol, este începutul nou pe care îl meriți.

Cu toată dragostea,

Amy”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: