Redactia.ro
Home » Monden » Soția lui Călin Donca a vorbit la aproape două luni de la arestarea soțului său. Orianda Donca: „După multe zile de eforturi, nopți nedormite”

Soția lui Călin Donca a vorbit la aproape două luni de la arestarea soțului său. Orianda Donca: „După multe zile de eforturi, nopți nedormite”

călin donca

Orianda Donca, soția omului de afaceri Călin Donca, arestat preventiv în urma acuzațiilor de evaziune fiscală, delapidare, înșelăciune și manipulare a pieței de capital, a făcut dezvăluiri emoționante la aproape două luni de la arestarea soțului său. Călin Donca a fost reținut de DNA la data de 19 octombrie 2023, iar soția lui a vorbit recent despre modul în care gestionează situația dificilă.

Soția lui Călin Donca își găsește puterea în copii

Orianda Donca a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care apare înconjurată de cei cinci copii ai săi, însoțită de un mesaj care dezvăluie starea ei emoțională în ultimele săptămâni. Ea a mărturisit că a avut nopți nedormite și cearcăne adânci din cauza eforturilor depuse, dar și-a găsit alinarea în prezența copiilor.

„După multe zile de eforturi, nopți nedormite și cearcăne adânci, mă surprind între ei, moment în care pentru câteva clipe fac o pauză de la toate și doar mă bucur de prezența lor cu care ne-a binecuvântat Dumnezeu,” a scris Orianda Donca în mesajul său.

Omul de afaceri Călin Donca și soția sa se află în centrul unui dosar complex, iar Călin Donca este în continuare în arest preventiv. Orianda Donca a fost lăsată în libertate pentru a avea grijă de cei cinci copii. La data de 19 octombrie 2023, DNA a reținut afaceristul pentru evaziune fiscală și formarea unui grup infracțional organizat. Recent, Tribunalul Brașov a decis prelungirea măsurii arestului preventiv pentru încă 30 de zile, la solicitarea procurorilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: