Redactia.ro
Home » TV » Soția lui CRBL! Cine este și ce carieră a avut în trecut

Soția lui CRBL! Cine este și ce carieră a avut în trecut

GALERIE FOTO (2)

Soția lui CRBL – Eduard Mihai Andreianu, pe numele de scenă CRBL, concurent în emisiunea Asia Express, de la Antena 1 , este un bărbat fericit! Cântărețul are o carieră de succes, o soție devotată și o fetiță minunată în vârstă de opt ani, Alessia, care îi calcă pe urme.

Elena și CRBL s-au cunoscut pe platourile de filmare la emisiunea „Dansez pentru tine”, de la PRO TV. Elena era coregrafă, iar CRBL concurent.

Soția lui CRBL, a fost cerută în căsătorie într-un mod aparte

„Ce frumos am fost cerută în căsătorie. am  găsit acasă o pisicuță super drăguță, care avea la zgardă inelul de logodnă. Eu sunt înnebunită după pisici, și în primele zece minute nu mi-am dat seama că pisica purta la gât ceva deosebit!
Eram foarte fericită să primesc în dar pisica și abia după ceva timp am observat inelul. Evident, după aceea a urmat momentul cu lacrimi de fericire”, a spus Elena.

În luna noiembrie, Elena și celebrul cântăreț împlinesc 11 ani de căsătorie, iar în vara acestui an vor să își reînoiască jurămintele. Aceștia vor să organizeze o petrecere pe cinste.

În noiembrie 2018 am împlinit 10 ani de căsnicie, dar nu am apucat să sărbătorim cum se cuvine. Am plănuit un super party, dar unii au participat la emisiunea Asia Express, difuzată de Antena 1, și erau în India, a declarat Elena, soția lui CRBL.

Puțină lume știe, însă, că în trecut, soția lui CRBL, s-a născut în Republica Moldova, și a avut o carieră spectaculoasă în competițiile de dans.

Aceasta a devenit campioană în țara de origine, dar și în Danemarca.

Cântărețul a explicat pentru revista Ghidul Miresei cum rezistă relația lor atât de frumoasă.

„Nu există secret, este vorba despre mare atenție ce alegi în momentul în care o ceri de soție. Să fii convins că este doar ea. Înainte de a ajunge la altar trebuie să fiți buni prieteni, să ai curajul să spui totul, fără pereți, fără limite. După aceea vorbești despre căsătorie, o relație lungă, și de ce nu, să te gândești să ai un copil împreună. Prietenia înseamnă iubire”, a declarat cântărețul.

Vacanță într-o destinație exotică

CRBL i-a pregătit o minunată surpriză frumoasei sale soții, o vacanță exotică, drept luna de miere.

„Facem petrecere în vară. Am făcut pregătirile de nuntă într-o lună de zile, nebunesc, dar deosebit. Surpriza pe care am vrut să ți-o comunic este că m-am ocupat, am achitat tot ca să mergem în luna de miere, după 10 ani. E surpriză, nu pot să zic”, a povestit CRBL.

Soția lui CRBL, așteaptă cu sufletul la gură să plece în luna de miere.

„Cred că e Maldive. În sfârșit, după zece ani. Toate petrecerile pe care le-am avut au fost cu tematică. Suntem oameni și am avut și noi momentele noastre de cumpănă”, a declarat soția artistului.

Vă reamintim că CRBL și Oase, au câștigat Asia Express, sezpnul 2 și premiul de 30.000 de euro. Cei doi, i-au învins pe Ruby și Robert.

Citește și:Mesajul transmis de soția lui CRBL în timpul finalei Asia Express. Elena a fost asaltată de întrebări

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: