Redactia.ro
Home » Știri » Soția lui Ivan Patzaichin, distrusă de vestea dispariției celebrului canoist. Erau căsătoriți de 45 de ani

Soția lui Ivan Patzaichin, distrusă de vestea dispariției celebrului canoist. Erau căsătoriți de 45 de ani

Soția lui Ivan Patzaichin este devastată de moartea fulgerătoare a sportivului. Georgiana și Ivan Patzaichin s-au cunoscut în 1975 și de atunci până acum au trăit o poveste de iubire ca în filme. Femeia este distrusă și nu își poate reveni din șoc. Cum s-au cunoscut cei doi.

Soția lui Ivan Patzaichin, distrusă de durere

Georgiana Patzaichin i-a fost alături marelui canoist Ivan Patzaichin timp de 45 de ani. Femeia trăiește un șoc. Cei doi s-au cunoscut în anul 1975 și de atunci au fost de nedespărțit. Deși sportivul a devenit celebru prin reușitele sale, soția sa a preferat să stea în umbră și să nu apară public. În urmă cu ceva timp, sportivul povestea cum a cunoscut-o pe soția sa Georgiana. Ivan Patzaichin a mărturisit că era 23 august și în timp ce repara ceva la mașină a zărit-o pe Georgiana. A fost dragoste la prima vedere! Sportivul a mărturisit că a făcut tot posibilul ca Georgiana să ajungă să îi fie soție.

Era prin 75, îmi făceam de lucru la mașină. Nu de alta, dar era 23 August, aveam liber și, cum eram un tinerel cumințel, nu găsisem altceva mai bun de făcut. Așa cum eram, băgat cu totul sub mașină, văd, la un moment dat, o pereche de picioare înfipte bine pe tocuri. Erau cele mai lungi picioare pe care le văzusem vreodată. Nu se mai terminau… Timid, timid, dar am sărit ca un arc. M-am dus imediat după ea, după stăpâna picioarelor, am încercat să intru în vorbă… Nimic, m-a pus imediat la punct. N-am renunțat însă, am luat-o pe ocolite.

De când am văzut-o prima dată, n-am mai avut liniște. M-am interesat pe la colegele ei și, cu chiu cu vai, prin intermediari, am invitat-o la o cafea de ziua mea, pe 26 noiembrie. A fost de ajuns. Anul următor, în februarie, eram deja căsătoriţi! A fost, cred eu, dragoste la prima vedere. Perechea de pantofi cu care era încălţată atunci, o mai are şi acum. Slavă Domnului, în ceea ce ne privește, bilanțul ne-a dat cu plus!!! Adică, în toți acești ani, cu bune și cu rele, nu ne-a ispitit niciodată gândul divorțului.„, declara cu ceva timp în urmă marele sportiv.

Ce mesaj a transmis soția lui Ivan Pazaichin după moartea acestuia

La scurt timp după ce vestea cum că Ivan Patzaichin s-a stins din viață, familia sa a publicat un mesaj pe pagina oficială a sportivului. „Ivan a plecat. Și nu se mai întoarece. Familia.„, a fost mesajul publicat de familia sa pe facebook. Mesajul a strâns în doar câteva minute zeci de reacții de tristețe și mesaje de condoleanțe.

Conform ultimelor informații apărute în presă, trupul neînsuflețit al lui Ivan Patzaichin urmează să fie ridicat în cursul zilei de azi de la morga Spitalului Elias din Capitală. Vă reamintim că marele sportiv Ivan Patzaichin a murit astăzi după ce a pierdut lupta cu o boală necruțătoare, cancer pulmonar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: