Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Soția lui l-a înșelat cu cel mai bun prieten. Cum s-a răzbunat bărbatul

Soția lui l-a înșelat cu cel mai bun prieten. Cum s-a răzbunat bărbatul

Un soț a avut o răzbunare cruntă pe soția lui, după ce a aflat că l-a înșelat cu cel mai bun prieten al său. Bărbatul a decurs la un gest de neimaginat.

Soția lui l-a înșelat cu cel mai bun prieten. Cum s-a răzbunat bărbatul

Unii ar spune că este răzbunarea perfectă, felul cum un bărbat  din SUA a ”răsplătit-o” pe soția lui, după ce l-a înșelat cu cel mai bun prieten. Gestul soțului a devenit viral, informează Antena 3.

Concret, bărbatul din Michigan și-a cumpărat o casă lângă locuința fostei sale partenere, care stă sub același acoperiș cu fostul cel mai bun prieten al bărbatului. Pe lângă asta, soțul a decis să mai construiască și o statuie cu fața către casa femeii. Dar, nu o statuie oarece ci cu un semn nu tocmai decent. Iar pentru a se asigura că statuia va fi văzută și pe timp de noapte, a instalat și un reflector pentru luminozitate.

Femeia care s-a căsătorit cu iubitul amantei logodnicului său

În acest caz iată că răzbunarea a fost și mai dură. O tânără din Scoția, revoltată că logodnicul a înșelat-o, a decis să-l cucerească la rândul ei pe iubitul celei care i-a furat viitorul soț. Nu a stat mult pe gânduri și a trecut la fapte. Și-a planificat o întâlnire cu individul în cauză, s-au plăcut, iar de atunci au rămas împreună.

”Eu și iubitul ei am decis să ne răzbunăm. El a condus 188 de mile pentru a mă vedea, iar de atunci nu a mai plecat. A fost acum șapte ani, acum suntem căsătoriți de patru. Cred că noi am câștigăm”, a spus Jade, pe rețelele de socializare.

Părerile față de povestea femeii au fost pro și contra. Unii oameni au felicitat-o și au sfătuit-o să stea în continuare cu bărbatul.

„Jucăm dame și această regină joacă șah. Bravo ai o relație minunată ”, „Cel puțin poți spune că totul se întâmplă dintr-un motiv și acum ți-a găsit sufletul pereche”, au fost câteva din mesajele de susținere ale internauților.

Iar unii oameni au criticat-o, acuzând-o că s-a căsătorit fără să aibă sentimente,

„Cu adevărat cea mai bună răzbunare. Păcat că sunt sigură că nu îl iubești pe soțul tău”, „Două greșeli nu fac un lucru bun. Oribil ce ai făcut”, „Probabil că încă ești îndrăgostit de fostul tău, dacă treceai peste el, nu te combinai cu bărbatul acesta”, au mai spus internauții.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: