Redactia.ro
Home » Monden » Soția lui Mirel Rădoi, probleme cu parcarea bolidului de lux. Prețul mașinii depăsește orice imaginație

Soția lui Mirel Rădoi, probleme cu parcarea bolidului de lux. Prețul mașinii depăsește orice imaginație

Viviana Rădoi este o prezență foarte discretă și nu apare în spațiul public atât de des. Recent, frumoasa soție a lui Mirel Rădoi a fost surprinsă de paparazzi într-un moment destul de jenant pentru ea.

Viviana Rădoie este în topul celor mai frumoase soții de fotbaliști. Mircea Rădoi își răsfață aleasa inimii cu o viață frumoasă în care nu duce lipsă de nimic, ba mai mult bolidul pe care frumoasa blondină îl conduce este unul la care mulți ar râvnii.

Mirel Rădoi a scos din buzunar nici mai mult, nici mai puțin de 300.000 de euro pentru bolidul pe care frumoasa sa soție Viviana Rădoi, il conduce. Se pare că Viviana Rădoi duce o viață de regină.

Așa cum vă spuneam, „Regina inimii” lui Mircea Rădoi a trecut printr-un episod mai puțin confortabil, întâmpinând câteva probleme când a ajuns în fața casei. Aceasta fusese în oraș, iar la momentul sosirii în fața casei o așteptau copiii. Când a fost nevoită să parcheze, se pare că Viviana Rădoi nu s-a descurcat atât de bine. Norocul ei a fost că fiul ei Denis a ajutat-o să parcheze dându-i toate indicațiile. După ce s-a chinut preț de câteva minute să îi facă loc bolidului de 300.000 în fața casei, aceasta a coborât din mașină.

O dată coborâtă din bolid, Viviana Rădoi a avut zâmbetul pe buze. Soția lui Mirel Rădoi s-a asortat perfect cu mașina de lux pe care o conduce, aceasta fiind îmbrăcată fără cusur, cu un tricou negru și o pereche de jeanși în aceeași nuanță. Viviana Rădoi este un exemplu pentru toate femeile deoarece frumoasa brunetă este mereu aranjată, arătând ca scoasă din cutie de fiecare dată când iese din casă.

Conform presei mondene, pentru Viviana Rădoi nu ar fi prima dată când are probleme cu parcarea. Ea a mai fost surprinsă de multe ori în zona de nord a capitalei în ipostaze în care parcarea mașinii îi dă de furcă frumoasei blondine.

Ei nu i-a plăcut niciodată să apară în mass media, să fie persoană publică. De aceea nici nu ați văzut-o la vreun eveniment. Acesta a fost pactul dintre ei. Ca ea să nu fie prezentă nici măcar la meciuri, tocmai pentru a nu intra în atenția publicului și a presei. Însă, a urmărit de acasă fiecare meci al lui Mirel, fără exceptie. Ei sunt o familie foarte liniștită și sunt extrem de uniți„, declara acum ceva timp un apropiat al familiei Rădoi.

Așa cum am precizat, Viviana Rădoi nu-și dorește să apară în spațiul public. Motivul acestui lucru este faptul că frumoasa soție a lui Mirel Rădoi vrea să își focusese toată atenția pe creșterea copiilor ei și să nu dea curs controverselor din lumea mondenă.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: