Redactia.ro
Home » Monden » Înțelegerea dintre Mirel Rădoi și soția sa! Unde nu merge niciodată Viviana

Înțelegerea dintre Mirel Rădoi și soția sa! Unde nu merge niciodată Viviana

Mirel Rădoi Mirel Rădoi, soție Mirel Rădoi soție Mirel Rădoi, secret Mirel Rădoi și Viviana secret Mirel Rădoi și Viviana

Cele mai multe iubite sau soții de fotbaliști sunt prezente mai mereu în tribune la meciuri. Soția selecționerului Mirel Rădoi nu a fost însă văzută niciodată la meciurile acestuia, nici când era jucător, nici de când a devenit antrenor.

Mirel Rădoi și Viviana sunt împreună de aproape 20 de ani și au împreună trei copii, două fete și un băiat. Soția selecționerului naționalei României a fost mereu o prezență extrem de discretă. Potrivit Impact.ro se pare că între cei doi ar fi un pact încă de la început. Și anume ca Viviana să nu meargă pe stadioane pentru a-și vedea soțul. Această regulă se aplică chiar și în prezent. Soția fostului internațional a acceptat acest lucru chiar dacă pentru unii ar putea părea ciudat. A preferat să se ocupe de casă și de copii în liniște.

“După cum ați putut observa, majoritatea soțiilor și iubitelor de fotbaliști sunt prezente în tribune, mai ales la meciurile importante. Viviana, niciodată. Ei nu i-a plăcut niciodată să apară în mass media, să fie persoană publică. De aceea nici nu ați văzut-o la vreun eveniment. Acesta a fost pactul dintre ei. Ca ea să nu fie prezentă nici măcar la meciuri, tocmai pentru a nu intra în atenția publicului și a presei. Însă, a urmărit de acasă fiecare meci al lui Mirel, fără excepție. Ei sunt o familie foarte liniștită și sunt extrem de uniți. Rar am văzut doi oameni care să se respecte și fie loiali precum sunt Mirel și Viviana”, a declarat un apropiat al familiei Rădoi, pentru impact.ro.

Cum l-a salvat Viviana pe Mirel Rădoi

Viviana și Mirel Rădoi formează un cuplu din anul 1999. S-au căsătorit civil în anul 2001. 8 ani mai târziu și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, iar nași le-au fost Gigi Becali și soția sa Luminița.
În anul 2010, un fan al lui Al Hilal de doar 21 de ani, Abdullah Al Hajere i-a dedicat o carte românului, care a fost unul dintre cei mai iubiți fotbaliști în Arabia Saudită. În carte sunt

evocate momentele importante ale carierei: debutul la Extensiv, transferul la Steaua, meciurile din Liga Campionilor, episodul Middlesbrough dar și întâmplări din viața personal a selecționerului. Abdullah Al Hajere a scris despre cel mai dificil an din cariera lui Rădoi.

“În 2001 a fost acuzat că a lovit un vecin la Severin, apoi că a dat cu Porsche-ul său peste un motociclist, accidentându-l. A scăpat, ulterior, de ambele acuzații. Actuala soţie şi alți martori au depus mărturie în favoarea lui”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: