Redactia.ro
Home » Monden » Cât de frumoasă e soția lui Mirel Rădoi! Viviana este mama perfectă

Cât de frumoasă e soția lui Mirel Rădoi! Viviana este mama perfectă

GALERIE FOTO (2)

Pe el îl știe toată lumea, însă soția lui Mirel Rădoi e aproape necunoscută. Asta pentru că Viviana Rădoi este o mamă implicată, care, în ultimii ani, și-a dedicat timpul creșterii celor trei copii ai cuplului. De curând, paparazzi au surprins-o alături de micuți, la o sesiune de shopping.

Soția lui Mirel Rădoi, mama perfectă

Mirel Rădoi are cu ce se lăuda! Trei copii frumoși și o soție model. Viviana este foarte implicată în creșterea celor trei copii ai cuplului, după cum se poate observa și din fotografiile surprinse de paparazzi Spynews. În imaginile obținute, Viviana e în mall alături de Ingrid și Katie Alisha.

Ce mașină conduce soția lui Mirel Rădoi

Se pare că antrenorul o răsfață cât poate de mult pe cea care i-a dăruit cel mai de preț dar, moștenitorii săi. Viviana se plimbă în voie cu o bijuterie de mașină după care toată lumea întoarce capul. Aceasta a renunțat de curând la limuzina Mercedes pe care o conducea și a trecut la un Bentley Bentayga pe care a plătit cel puțin 300.000 de euro.

Viviana le face toate poftele micuților săi, iar fotografiile dovedesc asta. Zilele trecute, Viviana a mers alături de fiica cea mare într-un magazin care comercializează telefoane și accesorii pentru mobil, pentu a face câteva cumpărături.

Viviana Rădoi, siluetă de invidiat

Mamă a trei copii, Viviana Rădoi se bucură de o siluetă ca trasă prin inel. Înaltă și sveltă, soția lui Mirel Rădoi poate concura oricând cu o tânără de 20 de ani.

Amintim că Viviana şi Mirel Rădoi şi-au unit destinele în 2001, atunci când a avut loc cununia religioasă. Iar în 2009, fostul fotbalist şi-a dus partenera de viaţă la Starea Civilă. Atunci, în mare secret, finul lui Gigi Becali s-a învoit şi a plecat din cantonamentul echipei naţionale pentru a spune “Da” şi în faţa ofiţerului. Practic, fostul fotbalist a fost nevoit să se însoare cu acte de către oficialii clubului Al Hilal, care i-au transmis că îl transferă, doar dacă e căsătorit legal.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini