Redactia.ro
Home » Monden » Soția lui Nosfe, dezvăluiri emoționante. Ce semne îi dă artistul din lumea de dincolo: „Am simțit o mână caldă pe umăr”

Soția lui Nosfe, dezvăluiri emoționante. Ce semne îi dă artistul din lumea de dincolo: „Am simțit o mână caldă pe umăr”

Soția lui Nosfe, dezvăluiri emoționante. Ce semne îi dă artistul din lumea de dincolo: "Am simțit o mână caldă pe umăr"

Moartea lui Nosfe a provocat o mulțime de controverse și a lăsat în urmă o durere mare, mai ales în sufletul familiei sale. Soția și fiica sunt complet devastate și nu pot trece peste această pierdere, dar fac tot posibilul să meargă mai departe. Mădălin Crețan spune că încă are o legătură puternică cu soțul ei, care îi dă semne din lumea de dincolo.

Soția lui Nosfe îl simte pe artist la orice pas

Nosfe a plecat în mod subit dintre noi și a lăsat multă durere în urma lui. Cei dragi și mai ales soția încearcă să îi păstreze vie amintirea și se asigură că nimeni nu îl va uita pe marele artist. Mădălina Crețan, soţia lui Nosfe a vorbit în cadrul unui interviu despre relaţia sa cu fostul soţ, precizând că îi simte mereu prezența și asta îi dă mai mult curaj să meargă mai departe.

Mădălina spune că îl simte pe soțul ei la fiecare pas și au o relație specială, dar care îi mai dă speranțe. Femeia îndurerată mărturisește că soțul ei nu îi apare în vis, nu îi vorbește, dar îi dă tot felul de semne, parcă o ascultă când îi vorbește și chiar ar fi simțit atingerea lui la un moment dat, ceea ce a îmbărbătat-o și mai tare.

„Relația dintre mine și Nosfe este mai specială acum. Nu prea aș vrea să dezvolt subiectul, că după aceea o să mă creadă lumea nebună și nu este așa. El nu mi s-a arătat până acum în vise, ci prin alt mod.

De exemplu am simțit, într-o zi, cum îmi pune cineva o mână caldă pe umărul meu. Și am știut că este a lui. Plus că vorbesc despre el în fiecare zi și simt că este în casă alături de mine. Nu am cum să trec peste așa ceva”, a povestit Mădălina îndurerată.

Ce a găsit Mădălina în telefonul lui Nosfe

Mădălina se ocupă intens de lansarea albumului la care Nosfe lucrase mult în ultima vreme. A analizat cu atenție fiecare detaliu și s-a asigurat că va fi un eveniment de amploare, exact cum marele rapper l-ar fi plănuit și care le va aminti tuturor de iubitul artist.

Lu-K Beats, colegul lui Nosfe, a făcut câteva declarații extrem de emoționante despre regretatul artist și a dezvăluit că soția lui a găsit în telefon mai multe liste făcute de către artist, care au ajutat-o să organizeze mai bine evenimentul de lansare a noului album. Astfel, va fi o expoziție cu obiectele artistului, melodii nelansate și o mulțime de surprize.

Mădălina a urmărit atent fiecare pas și s-a asigurat că nu i-a scăpat nimic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: