Redactia.ro
Home » Monden » Soția lui Nosfe, mărturisire cu ochii în lacrimi și durere în suflet: „Atunci când nu te lovești de niște lucruri, zilnic…”

Soția lui Nosfe, mărturisire cu ochii în lacrimi și durere în suflet: „Atunci când nu te lovești de niște lucruri, zilnic…”

Soția lui Nosfe, mărturisire cu ochii în lacrimi și durere în suflet

Soția lui Nosfe, mărturisire cu ochii în lacrimi și durere în suflet despre perioada îndoliată prin care trece. Iată toate detaliile!

Soția lui Nosfe, mărturisire cu ochii în lacrimi și durere în suflet

Mădălina Crețan și-a deschis sufletul în fața oamenilor în cadrul emisiunii „Chefi la cuțite”, unde participase alături de Nosfe, cu puțin timp înainte ca acesta să se stingă. Aceasta a mărturisit cu ochii în lacrimi că are parte de șocuri, zi de zi, nereușind să realizeze că bărbatul iubit nu mai este alături de ea și fiica lor. Aceasta dorește să ducă mai departe visurile pe care le împărtășeau:

„Adevărul este că nu simt să vorbesc, dar motivul pentru care am ales să fac asta este, prin primul rând, pentru că între noi doi și această emisiune s-a creat o conexiune. Este un lucru pe care noi doi ni l-am dorit foarte mult să-l facem împreună.

Este un lucru care știu sigur că l-am fi făcut tot împreună și simt că trebuie să continui, acum, toate lucrurile pe care noi le aveam în plan să le facem împreună. Singură sau cu el în cap, trebuie să le fac.

Mă uit la emisiune pentru că îmi amintește foarte mult de cât de bucuroși eram în perioada respectivă.

Probabil că atunci când nu te lovești de niște lucruri, zilnic, poți să-ți setezi gândul că el încă există. Dar când primești mesaje pe care vrei, instinctiv, să le trimiți mai departe către persoana respectivă… Zilnic sunt niște șocuri.

Apreciez și le mulțumesc mult celor care îmi sunt alături. Spre exemplu, Flori (nr. de la Chefi la cuțite) și-a luat bilet de avion și a venit din Paris să stea cu mine”, a declarat Mădălina Crețan într-un interviu acordat emisiunii Chefi la cuțite.

Soția regretatului Nosfe, mesaj emoționant la o săptămână de la înmormântare

Mădălina Crețan susține că pentru a umple puțin golul pe care îl simte, de când parteneru ei de viață s-a stins, trebuie să împărtășească și să primească iubire:

„Simt că trebuie să iubesc sute de oameni și să mă iubească sute de oameni ca să se umple macar un pic din gol”, a scris soția regretatului artist pe platforma personală de Instagram

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mădălina Crețan (@sotiedeartist)

Promisiunea făcută de soția lui Nosfe după moartea artistului

Iată ce pormisiunea i-a facut Mădălina Crețan soțului ei, imediat după înmormântare:

„Tu ai fost soarele și luna, noi suntem sarea și piperul. Tu ai să strălucești pe cer în continuare, ai să ne încalzești, sa ne faci lumină atunci când o să vrei să vedem lumea, să ne dai noapte atunci o sa avem nevoie de somn, ploaie atunci când o sa plângem, muzică atunci când o sa vrei sa fim fericite. Iar noi o să dăm gust vieții cum o să știm noi mai bine. Promitem să îți ducem povestea mai departe, promit să scriu mai mult și mai des, promitem să fim în continuare bucuriile tale cele mai mari, promit să continui să fac mâncare, să am grijă de căsuța noastră ca să-i păstrez energia curată, să o învăț pe Iris italiană, să o învăț să poarte ochelari de soare, să iubească adidașii, muzica, arta, oamenii. Sub o formă pe care nu o înțelegem acum în totalitate, o să rămânem tot noi 3 pentru că altfel nu se poate, altfel nu știm, altfel nu vrem. Te iubim cel mult, te iubim oricum!”, a fost mesajul Mădălinei Crețan, sufletul pereche al regratatului Nosfe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mădălina Crețan (@sotiedeartist)

 

Sursa foto: a1.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: