Redactia.ro
Home » Știri » Soţia lui Patrick Mouratoglou i-a pus gând rău Simonei Halep: „Nu va mai continua mult timp…”

Soţia lui Patrick Mouratoglou i-a pus gând rău Simonei Halep: „Nu va mai continua mult timp…”

Odată cu divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc, nu au întârziat să apară speculații care indică o relație amoroasă între Simona și antrenorul său, Patrick Mouratoglou. Iată ce părere are soția acestuia despre apropierea dintre ei! Se pare că i-a pus gând rău!

Soţia lui Patrick Mouratoglou i-a pus gând rău Simonei Halep

Ada Obilu nu pare deloc încântată de relația dintre Patrick Mouratoglou și Simona Halep. Aceasta ar fi avut o discuție aprinsă cu grupul ei de prietene:

„D-abia aștept să dau ochii cu ea! Am să-i spun că poate să facă ea ce vrea, dar nu va mai continua mult timp nici colaborarea pe partea de tenis. Am să mă ocup eu de asta!”, ar fi spus Ada Obilu, potrivit Cancan.ro.

Simona Halep, relație specială cu antrenorul său

Mouratoglou a devenit antrenorul Simonei Halep în urmă cu câteva luni. Cei doi au o relație specială și extrem de productivă.

„M-a făcut să iubesc tenisul din nou și să iubesc să muncesc, ceea ce nu s-a întâmplat înainte. Tot ce e în jurul meu ține de Mouratoglou și de academia lui. Echipa este 100% a lui. Am făcut această schimbare. Am început ceva nou și deja mă bucur foarte mult. Am avut încredere în el din prima secundă. Nu știam nimic despre el, nu ne-am întâlnit și nu am vorbit înainte. Totul e nou, dar am încredere în el și mă simt în siguranță”, a spus Simona Halep la conferința de presă despre noul ei antrenor, relatează evz.ro.

Patrick Mouratoglou susține că o iubește pe Simona Halep

Patrick Mouratoglou a susținut într-un interviu pentru „Be In Sport” că o iubește pe sportiva pe care o reprezintă, Simona Halep:

„Eu și cu ea ne bucurăm mult de ceea ce facem. Ne înțelegem foarte bine. Să fim pe teren, să ne trezim dimineața să lucrăm e o plăcere pentru amândoi. Așa cum spune Mike Tyson, niciun boxer nu e mai periculos decât unul fericit. Aici avem o jucătoare de tenis fericită”,a spus Patrick Mouratoglou pentru Be In Sport, conform tennismajors.com.

Mai mult decât atât, acesta ar fi motivul pentru care Simona Halep joacă atât de bine. Mouratoglu îi apreciază Simonei Halep personalitatea incredibilă:

„Cu cât o cunoști mai mult, cu atât o iubești mai mult”, a mai completat Patrick Mouratoglou, pentru sursa citată.

Etichete: