Redactia.ro
Home » Monden » Soția regretatului Nosfe, mesaj emoționant la o săptămână de la înmormântare: „Simt că trebuie să iubesc sute de oameni…” FOTO

Soția regretatului Nosfe, mesaj emoționant la o săptămână de la înmormântare: „Simt că trebuie să iubesc sute de oameni…” FOTO

Soția regretatului Nosfe, mesaj emoționant la o săptămână de la înmormântare

La o săptămână după înmormântarea lui Nosfe, pe numele său real Darius Vlad Crețan care avea doar 37 de ani, sufletul său pereche, Mădălina Crețan continuă să emoționeze cu gândurile pe care și le împărtășește pe rețelele de socializare. Iată ce gol imens simte în suflet și cum va proceda pentru a-i menține veșnică amintirea!

Soția regretatului Nosfe, mesaj emoționant la o săptămână de la înmormântare

Mădălina Crețan susține că pentru a umple puțin golul pe care îl simte, de când parteneru ei de viață s-a stins, trebuie să împărtășească și să primească iubire:

„Simt că trebuie să iubesc sute de oameni și să mă iubească sute de oameni ca să se umple macar un pic din gol”, a scris soția regretatului artist pe platforma personală de Instagram

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mădălina Crețan (@sotiedeartist)

Promisiunea făcută de soția lui Nosfe după moartea artistului

Iată ce pormisiunea i-a facut Mădălina Crețan soțului ei, imediat după înmormântare:

„Tu ai fost soarele și luna, noi suntem sarea și piperul. Tu ai să strălucești pe cer în continuare, ai să ne încalzești, sa ne faci lumină atunci când o să vrei să vedem lumea, să ne dai noapte atunci o sa avem nevoie de somn, ploaie atunci când o sa plângem, muzică atunci când o sa vrei sa fim fericite. Iar noi o să dăm gust vieții cum o să știm noi mai bine. Promitem să îți ducem povestea mai departe, promit să scriu mai mult și mai des, promitem să fim în continuare bucuriile tale cele mai mari, promit să continui să fac mâncare, să am grijă de căsuța noastră ca să-i păstrez energia curată, să o învăț pe Iris italiană, să o învăț să poarte ochelari de soare, să iubească adidașii, muzica, arta, oamenii. Sub o formă pe care nu o înțelegem acum în totalitate, o să rămânem tot noi 3 pentru că altfel nu se poate, altfel nu știm, altfel nu vrem. Te iubim cel mult, te iubim oricum!”, a fost mesajul Mădălinei Crețan, sufletul pereche al regratatului Nosfe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mădălina Crețan (@sotiedeartist)

Nosfe, cântăreț și fondator al trupei Șatra B.E.N.Z a murit

Rapperul Nosfe, pe numele său real Darius Vlad Crețan, avea doar 37 de ani și este cel care a fondat trupa celebră Șatra B.E.N.Z. Membrii trupei din care Nosfe făcea parte au anunțat pe Instagram decesul acestuia:

„Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată.
Fratele nostru @nosfezilla a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflam intr-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim frate! Somn senin și trecere lină!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de SATRA B.E.N.Z. (@satrabenz)

Acum câteva luni, în vară, Nosfe posta un mesaj legat de moarte pe pagina lui de Instagram, lucru care a dat de gândit multor fani de-ai lui.

Nosfe era pe scenă cu o câteva ore înainte de tragedie

Nosfe era pe scenă chiar cu câteva ore înainte să-și dea ultima suflare. Acesta a făcut un show incendiar alături de ceilalți membrii ai trupei Șatra B.E.N.Z. Artistul a suferit un infarct, puțin după concertul susţinut în Bucureşti, la Romaero.

Poliția Ilfov a transmis un comunicat în urma morții celebrului rapper:

,,La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 3:26, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, soțul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Balotești, și nu mai reacționează. Imediat, polițiștii orașului Otopeni s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea activităților din competență, unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani. De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv. S-a relaționat cu medicul legist, care s-a deplasat la fața locului, iar după examinarea medico legală externă, trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea necropsiei. Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în cauză fiind deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”, anunță surse judiciare, potrivit stiripesurse.ro.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: