Redactia.ro
Home » Stil de viață » Soțul meu a adus acasă o amantă însărcinată și mi-a spus să mă mut la mama – răzbunarea mea a fost cruntă

Soțul meu a adus acasă o amantă însărcinată și mi-a spus să mă mut la mama – răzbunarea mea a fost cruntă

Opt ani de căsnicie s-au prăbușit într-o secundă când soțul meu, Mike, a adus-o acasă pe amanta lui însărcinată și mi-a cerut să plec. Am început să-mi fac bagajele, dar ceea ce am desfăcut a fost un plan de răzbunare atât de bine pus la punct, încât ar putea fi considerat o operă de artă a karmei.

Opt ani. Aproximativ 2.922 de zile. În jur de 70.128 de ore. În fiecare secundă, am crezut că Mike mă iubea la fel de intens cum îl iubeam eu. Mă numesc Michelle, o soție devotată, care și-a iubit nebunește soțul, până în acea seară fatidică, când viața mea s-a întors pe dos… 💔

Totul a început într-o marți seară. M-am întors acasă obosită, după o zi lungă la serviciu, doar pentru a descoperi o femeie foarte însărcinată stând pe canapeaua noastră, mâncând chipsuri. La început, am crezut că poate am intrat din greșeală în casa greșită.

Dar nu, acolo era acel tapet floral urât pe care Mike insista să-l păstrăm, iar acolo era Mike, arătând de parcă ar fi înghițit un arici. „Hei, Michelle,” a spus el cu voce calmă, ca și cum mi-ar fi cerut să-i dau sarea. „Trebuie să vorbim.”

Am rămas nemișcată, încercând să înțeleg scena din fața mea. Femeia însărcinată zâmbea stingher, cu mâna pe burtă, de parcă ar fi dat audiție pentru un rol într-o telenovelă.

„Ea este Jessica,” a continuat Mike, arătând către „incubatorul uman” de pe canapeaua noastră. „E însărcinată. Cu copilul meu. S-a întâmplat… și am decis să fim împreună.” Am așteptat gluma. Sigur trebuia să fie o farsă pentru un reality show. Poate câștigam o mașină dacă nu-mi pierdeam cumpătul?

Dar fața lui Mike a rămas serioasă, iar zâmbetul enervant al Jessicăi era tot acolo.

„Mike,” am spus lent, „ce vrei să spui cu ‘s-a întâmplat’? Te-ai împiedicat și ai căzut în…?” Mike a avut tupeul să pară ofensat. „Destul, Michelle! E serios. Cred că cel mai bine ar fi să te muți. Poți sta la mama ta. Eu și Jess vom rămâne în casă.”

Am clipit. O dată. De două ori. De trei ori. Nu, tot nu era un vis. Mă așteptam să apară Ashton Kutcher și să-mi spună că am fost păcălită, dar nu, nu era niciun Ashton. Doar soțul meu infidel și „ajutorul” lui însărcinat.

„Bine,” am spus calm. „Îmi fac bagajele și plec.” Mike părea ușurat, probabil credea că scăpase ieftin. Zâmbetul Jessicăi s-a lărgit, de parcă tocmai ar fi câștigat la loterie. Dar puțin știau ei că „loteria” era pe cale să le lovească înapoi și tare de tot.

Am urcat în dormitor, mi-am împachetat câteva lucruri esențiale și am plecat fără să spun nimic. Pe drumul spre casa mamei, șocul a dispărut, iar în locul lui a apărut furia. Dar nu era orice fel de furie. Era genul de furie care te face să vrei să faci ceva spectaculos de nebunesc și incredibil de satisfăcător.

A doua zi, mi-am pus planul în mișcare. Primul popas: banca. Am intrat acolo ca o femeie în misiune, și exact asta eram. Am înghețat contul nostru comun mai repede decât poți spune „trădător”. Expresia de pe fața managerului băncii când i-am explicat motivul a fost de neprețuit. Sunt sigură că își nota mental detalii pentru următorul său roman.

Următoarea oprire: un lăcătuș. Îmi aminteam că îl auzisem pe Mike spunându-i Jessicăi că vor fi plecați pentru trei zile, așa că aveam suficient timp să-mi pun în aplicare planul diabolic. Era ca și cum universul conspira în favoarea mea, iar cine eram eu să mă cert cu destinul?

Am mers acasă, la aceeași casă confortabilă în care trăisem odată cu Mike, planificând un viitor care acum era un dezastru total. Lăcătușul se uita la mine nedumerit, probabil gândindu-se că sunt nebună, în timp ce îl rugam să schimbe toate încuietorile din casă. Am mers chiar mai departe și am cerut cele mai complicate încuietori high-tech disponibile. Dacă urma să fac asta, aveam de gând să o fac cum trebuie.

Apoi au venit mutătorii. Le-am dat cheia de rezervă și i-am programat să împacheteze tot ce îmi aparținea, ceea ce însemna practic tot din casă. Am luat chiar și hârtia igienică. Să vedem cum se vor descurca Mike și Jessica folosind frunze!

Dar piesa de rezistență? Asta avea să vină în curând. Am avut o idee strălucită care avea să facă această răzbunare nu doar dulce, ci de lungă durată. Am trimis invitații la o petrecere. Multe invitații. Către familia lui Mike, prietenii noștri, colegii săi, chiar și vecinul acela curios care se plângea mereu de câinele nostru.

Invitația suna așa: „Vino să sărbătorești noua viață a lui Mike! Petrecere surpriză la casa noastră, mâine la ora 19:00!”

Apoi, am comandat un panou publicitar. Da, un panou uriaș. A fost livrat și instalat pe gazonul din fața casei, imposibil de ignorat. Cu litere mari, îndrăznețe, scria: „Felicitări pentru că m-ai lăsat pentru amanta ta însărcinată, Mike! Sper că bebelușul nu moștenește infidelitatea ta!”

Am admirat opera mea, simțindu-mă ca o zână rea care tocmai a îndeplinit cea mai ironică dorință din lume. Cu un zâmbet satisfăcut și o întoarcere dramatică a părului, am plecat, așteptând cu nerăbdare haosul care urma să se dezlănțuie.

Seara următoare, exact cum mă așteptam, telefonul a sunat. Era Mike, iar vocea lui suna de parcă ar fi suferit un atac cerebral. „Michelle!” a țipat el, vocea atingând octave pe care nu știam că le poate atinge. „Ce naiba se întâmplă? De ce sunt oameni la casa noastră? Și ce e cu panoul acesta nebun?”

„Oh, asta?” am spus, încercând să par inocentă. „Doar o mică petrecere de casă nouă pentru tine și Jessica. Nu-ți plac decorațiunile?”

„Decorațiuni? E un circ aici! Și de ce nu pot intra în casă?”

Nu m-am putut abține să nu râd. „Ei bine, dragule, mi-ai spus să mă mut, nu-i așa? Nu ai zis nimic despre faptul că tu vei rămâne acolo. Mi-am amintit că de fapt casa este pe numele meu. Așa că am schimbat încuietorile. Oopsie!”

A urmat o lungă tăcere la celălalt capăt al firului. Puteam aproape să aud cum micile rotițe din mintea lui încearcă să proceseze ce se întâmplă.

„Unde ar trebui să mergem?” a bâiguit în cele din urmă.

„Ei bine, Mike, poate mama Jessicăi ar fi bucuroasă să vă primească. Am auzit că hormonii de sarcină și soacrele fac o combinație perfectă.”

Am închis telefonul, simțindu-mă mai ușoară decât în ultimii ani. Dar așteaptă, mai e ceva!

În zilele ce au urmat, am tăiat utilitățile, am anulat cablul și am transferat toate activele comune pe numele meu. Am scos casa la vânzare, având grijă să menționez în anunț că are „o instalație artistică pe gazon, ca bonus.”

L-am dat în judecată pe Mike pentru divorț la locul de muncă. Am cerut în mod special ca poștașul să se îmbrace ca o femeie însărcinată. Așa, doar de amuzament.

Dar universul nu terminase cu Mike. Oh, nu, își păstrase cel mai bun pentru final. O săptămână mai târziu, am primit un telefon de la Jessica. Da, acea Jessica. Plângea atât de tare încât abia o puteam înțelege.

„Michelle,” a suspinat ea, „îmi pare atât de rău. Nu știam… Mike mi-a spus că voi doi erați separați. Și acum… acum el e falit și fără adăpost, iar eu sunt însărcinată și nu știu ce să fac!”

Aproape că mi-a fost milă de ea. Aproape.

„Ei bine, Jessica,” am spus, încercând să nu-mi trădez satisfacția, „am auzit că circul mereu caută noi talente. Poate voi doi ați putea începe un duo de jonglerie? Tu jonglezi copilul, iar el jonglează minciunile lui?”

Se pare că nu i-a plăcut umorul meu. Păcat!

Aflând că Mike era acum falit, fără casă și batjocura orașului, Jessica a decis că poate a fi cu un tip fără bani, fără casă și fără viitor nu era cea mai bună idee. L-a părăsit mai repede decât poți spune „Karma e o scorpie!”

Ultimele vești despre Mike erau că locuia într-un apartament mic, încercând să strângă suficienți bani pentru a plăti facturile și a-și hrăni burta. Familia lui l-a renunțat, dezgustată de comportamentul său. Mi-au trimis chiar și un coș de fructe și o felicitare cu „Ne pare rău”. Am mâncat fructele în timp ce mă relaxam în noul meu jacuzzi.

Cât despre mine? Ei bine, casa s-a vândut cu profit frumos. M-am mutat într-un loc nou, am început o afacere proprie și am adoptat o pisică. Am numit-o Karma.

Așadar, da, răzbunarea mea poate că a fost un pic exagerată. Dar să vii acasă cu o amantă însărcinată și să încerci să mă dai afară din propria mea casă? Asta nu înseamnă doar să treci o linie, ci să sari cu prăjina peste ea și apoi să dai foc prăjinii.

În final, am învățat o lecție valoroasă: când viața îți dă lămâi, nu te limita să faci limonadă. Stoarce lămâile în ochii celor care ți-au greșit și apoi stai liniștit și privește cum bâjbâie în întuneric. E mult mai satisfăcător.

Și amintiți-vă, prieteni: infidelii nu au noroc, dar cei înșelați, cu un simț bun al umorului și un flair pentru dramatic? Noi ne descurcăm de minune!

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect