Redactia.ro
Home » Monden » Soțul Oanei Zăvoranu, acuzat de vătămare corporală. Alex Ashraf ar fi agresat fizic o femeie

Soțul Oanei Zăvoranu, acuzat de vătămare corporală. Alex Ashraf ar fi agresat fizic o femeie

GALERIE FOTO (2) Soțul Oanei Zăvoranu, acuzat de vătămare corporală.

Soțul Oanei Zăvoranu, acuzat de vătămare corporală. Alex Ashraf este implicat într-o controversă majoră, fiind acuzat că a agresat fizic o anagajată a clinicii pe care Oana Zăvoranu o deține. Bărbatul a fost audiat de poliție.

Soțul Oanei Zăvoranu, acuzat de vătămare corporală. Alex Ashraf ar fi agresat fizic o femeie

Soțul Oanei Zăvoranu, acuzat de vătămare corporală. Problemele se țin lanț de Oana Zăvoranu. După ce câinele i-a fost furat de mai mulți indivizi, acum soțul vedetei are probleme cu legea. Alex Ashraf este implicat într-un conflict de zile mari. Bărbatul este acuzat că ar fi agresat fizic o angajată a clinicii pe care Oana Zăvoranu o deține. Potrivit Cancan.ro, Alex s-ar fi enervat după ce angajata și-a dat demisia și i-ar fi cerut diferența de bani din salariul pe care urma să-l încaseze.

Nervos, soțul brunetei ar fi agresat-o fizic pe femeie. Ulterior, a intervenit și Poliția. „Femeia și-a dat demisia și a venit la clinică să-și ia salariul, banii care au mai rămas din ce a lucrat. Alex nu a vrut să-i dea banii. Ea a spus că nu-i cinstit și că a muncit pentru banii ăștia. Soțul Oanei s-a enervat și a început scandalul. A zis că el o concediază, nu demisionează ea și că o dă afară fără nimic. Ea a insistat și Alex și-a ieșit din minți. A lovit-o peste față, i-au căzut și ochelarii. A fost chemată Poliția la fața locului”, au declarat martori ai evenimentului neplăcut din clinica Oanei Zăvoranu pentru sursa citată.

Alex Ashraf audiat de Politie

Cum s-au cunoscut Oana Zăvoranu și Alex Ashraf

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf sunt căsătoriți de patru ani, dar sunt împreună de mai mult timp. Cu toate că formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul românesc, nu multă lume știe cum s-au cunoscut, de fapt, cei doi. Cei doi s-au întâlnit în perioada în care bruneta suferea din dragoste, dar Alex a știut cum să-i cucerească inima.

De-a lungul timpului, Oana și Alex au recunoscut că au avut probleme în căsnicie. În urmă cu aproape un an s-a scris în presă că cei doi ar fi fost la un pas de divorț. Vedeta a povestit tot ce s-a întâmplat, dar și cum și-a salvat mariajul. “Am avut perioade de suișuri și coborâșuri, dar orice ceartă ne-a unit mai mult. În orice relație de prietenie, căsnicie, intervine monotonia. Secretul este să reușești să reînvii căsnicia, relația, povestea de iubire, să reaprinzi flacăra.Se pierduse la un moment dat un ceva. Nu era vorba de dragoste, că dacă aia se pierde, nu se mai poate reuni. Dacă este dragoste, o poți duce mai departe. Mă cunoaște atât de bine, încât știe când să vină cu ceva. Mă simte. Asta face o femeie fericită. Așa și un bărbat. Dacă simte că este iubit, apreciat, este un om fericit”, a spus Oana Zăvoranu.

Alex Ashraf a declarat că problemele au apărut pentru că fiecare avea un program extrem de încărcat. “Ea era plecată toată ziua la clinică. Ne depărtasem, dar pandemia ne-a unit. Am petrecut mult timp împreună”, a spus Alex Ashraf. De asemenea, Alex și Oana își doresc să devină părinți cât mai repede, iar vedeta s-a gândit să apeleze la o mamă surogat și a găsit deja o clinică în Ucraina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: