Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu și-a spus părerea despre Laurențiu Reghecampf. Ea și Anamaria Prodan sunt „precum surorile”

Oana Zăvoranu și-a spus părerea despre Laurențiu Reghecampf. Ea și Anamaria Prodan sunt „precum surorile”

GALERIE FOTO (2)

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a acaparat prima pagină a tabloidelor, fiind un eveniment cu totul neașteptat. După ce presa a scos la iveală detalii surprinzătoare despre familia celor doi, diferite personalități din lumea mondenă și-au exprimat părerea legat de cele întâmplate. Printre acestea se numără și Oana Zăvoranu, care este o foarte bună prietenă a impresarei de fotbal. 

Atunci când vine vorba de opiniile sale, Oana Zăvoranu nu s-a sfiit niciodată să spună tare și răspicat orice a gândit. De-a lungul timpului, și-a exprimat părerea legat de multe dintre vedetele din România, dar nu s-a oprit doar aici. În ultima jumătate de an, poartă un adevărat război cu influencerii din țara noastră, pe care îi critică pentru campaniile publicitare în care se implică.

Oana Zăvoranu și-a spus părerea despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamp

Fiind o apropiată prietenă a Anamariei Prodan, a fost alături de aceasta în cele mai grele momente din viața sa. După ce divorțul de Laurențiu Reghecampf nu a mai putut fi negat, dovezile legate de relația sa extraconjugală au devenit cunoscute de o țară întreagă. Impresara de fotbal a ales însă să vorbească cu mult respect despre soțul său, fapt ce nu a alimentat izbucnirea unui conflict între ei.

Doar familia și apropriații lor știu cu adevărat ce s-a petrecut între cei doi soți, printre care se numără și Oana Zăvoranu. Vedeta a preferat să le respecte dorința de intimitate și să nu vorbească despre divorț, însă a ținut să-i aducă câteva critici lui Laurențiu Reghecampf.  În viziunea Oanei, antrenorul este un cu suflet bun, însă prea puțin asumat.

„Laurențiu Reghecampf? Bălălău, Bălălică. E mai mocofan, așa. El e băiat bun, dar este mocofan, ca om, așa. Nu mă interesează ce probleme au ei. Știu totul, dar nu vreau să vorbesc.”, a spus Oana Zăvoranu.

Cele două vedete sunt legate de o frumoasă relație de prietenie: „suntem precum surorile”

Anamaria Prodan și Oana Zăvoranu

Este un lucru cunoscut că Oana Zăvoranu a avut adesea conflicte cu diferite persoane publice, însă niciodată cu Anamaria Prodan. Cele două se aseamănă prin hotărârea de care au dat dovadă, dar și prin puterea cu care se impun în orice situație pe care o întâmpină.

În urmă cu câțiva ani, s-a vehiculat că cele două prietene ar fi avut parte de o situație dificilă, pe care nu au putut să o depășească. Acest lucru le-ar fi determinat să renunțe la frumoasa prietenie pe care o aveau, însă totul s-a dovedit a fi fals. După ce în spațiul public s-a vorbit despre presupusa lor ceartă, impresara de fotbal a adresat zvonurile și i-a făcut Oanei o declarație foarte frumoasă.

Astfel, cele două nu sunt doar prietene, ci chiar surori. Relația lor a depășit de mult această graniță, iar acum ele se consideră parte din familie.

„Nu este o simplă prietenie, noi două suntem precum surorile. Dacă nu vorbesc o săptămână cu ea mi se face dor. O apreciez pentru că rar întâlnești oameni care să îți fie alături la bine și la greu, așa cum am fost noi două mereu”, a declarat Anamaria Prodan, pentru impact.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: