Redactia.ro
Home » Monden » Șpagă la Chefi la cuțite! Fanii emisiunii au văzut imaginile filmate înainte de finală: ”Dacă mă ajuți îți dau 1.000 de euro”

Șpagă la Chefi la cuțite! Fanii emisiunii au văzut imaginile filmate înainte de finală: ”Dacă mă ajuți îți dau 1.000 de euro”

GALERIE FOTO (2)

Marele câștigător al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost anunțat în seara de marți, 20 iunie 2023. Cu toate acestea, puțini sunt cei care cunosc jocurile de culise care au avut loc în spatele camerelor, dezvăluite de către cameramanii de la Antena 1. Este vorba despre șpaga pe care Nina Hariton i-a promis-o lui Constantin Onuț.

Săptămâna a început cu probele individuale ale semifinaliștilor, dezvăluind cei trei concurenți care s-au calificat în marea finală: Nina Hariton, Pablo (Paul Tudosescu) și Laurențiu Neamțu. Finala acestui sezon a fost remarcabilă la „Chefi la cuțite” deoarece fiecare echipă a avut un reprezentant în competiția pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

Șpagă la Chefi la cuțite, de pe Antena 1

Deși au apărut diverse teorii, suspiciuni și acuzații de manipulare a rezultatelor în favoarea unui anumit concurent, puțini au observat că Nina Hariton și-a folosit asul din mânecă încă din semifinală. Această întâmplare a fost surprinsă de cameramanii de la Antena 1 în ziua de luni, 19 iunie, imediat după ce Gina Pistol a anunțat numele finaliștilor sezonului cu numărul 11.

La aflarea veștii că a ajuns în finală, Nina a explodat de bucurie și s-a îmbrățișat cu ceilalți concurenți. Apoi, s-a apropiat rapid de Constantin Onuț și i-a făcut o propunere neașteptată. Ea i-a promis lui Constantin 1.000 de euro pentru a o ajuta să câștige competiția, adresându-i întrebarea: „O să mă ajuți mâine să câștig, Constantin? Dacă mă ajuți, îți dau 1.000 de euro„. Constantin a fost de acord cu propunerea ei, promițându-i că o va ajuta să câștige marele trofeu.

Astfel, ceea ce s-a întâmplat în culisele competiției „Chefi la cuțite” a adus un element surprinzător în evoluția evenimentelor. Nina Hariton a reușit să-și adjudece titlul de mare câștigător și premiul în valoare de 30.000 de euro, grație promisiunii și colaborării cu Constantin Onuț. Acest episod rămâne o amintire inedită în istoria emisiunii și un subiect de dezbatere în rândul fanilor show-ului culinar.

Dezbateri intense, după aflarea câștigătorului de la Chefi la cuțite

Fanii emisiunii culinare de pe Antena 1 nu au fost deloc încântați de desemnarea câștigătorului sezonului 11. Mai exact, mulți dintre ei au considerat că Nina a avut cea mai slabă prestație, însă a primit cei 30.000 de euro datorită unui „blat” realizat de producători.

„Sincer, chiar e ciudat că 6 din 11 sezoane au fost câștigate de același chef. Foarte multă regie degeaba! Nu merita Nina să câștige nici 1% acest sezon. Laurențiu și Pablo peste ea în orice duel individual”, „Din nou, nu a câștigat cel mai bun”, „Să câștigi pe caz social asta înseamnă Chefi la Cuțite”, „Dezamăgitor”, au fost câteva dintre comentariile postate pe rețelele de socializare de către fanii emisiunii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: