Redactia.ro
Home » Știri » Spania, din nou in stare de urgenta! Restrictii dure pana in aprilie 2021

Spania, din nou in stare de urgenta! Restrictii dure pana in aprilie 2021

Spania isi deschide granitele

Spania a declarat astazi ca va intra din nou in stare de urgenta, potrivit comunicatului oficial transmis de guvernul condus de Pedro Sanchez. Si Italia a luat masuri drastice dupa numarul mare de infectati cu Covid-19.

Spania este o alta tara care revine la starea de urgenta din cauza cresterii uriase a numarului de infectati cu Covid-19. Conform presei din Peninsula Iberica, starea de urgenta s-ar putea prelungi pana in aprilie anul viitor.

Premierul spaniol Pedro Sanchez a convicat de urgenta o sedinta extraordinara de guvern in care a dezbatut impreuna cu echipa sa si liderii din regiuni scenariul de reintrare in starea de urgenta din cauza exploziei de infectari cu coronavirus de pe teritoriul Spaniei. Cei care au cerut restrictii au fost chiar regiunile autonome din Spania care se confrunta cu foarte multe cazuri de Covid-19, intr-o criza sanitara fara precedent.

Spania intra in stare de urgenta pentru 15 zile pana la aprobarea finala

Spania impune intai starrea de urgenta pentru 15 zile, sa lase ragaz guvernului de la Madrid sa ceara aprobarile necesare de la parliament. Cererea de reintrare in starea de urgenta presupune restrictii dure pentru urmatoarele sase luni, potrivit presei din Spania. Printre acestea se numara si restrictia circulatiei intre regiunile autonome, pe timp de noapte, intre orele 23 si 6, exeptand probleme de familie sau de munca. Sunt interzise adunarile publice care de fapt au dus la numarul mare de bolnavi de coronavirus in Peninsula Iberica. In momentul de fata, Spania a trecut pragul psihologic de 1 milion de infectari, mai exact 1.046.132, cu un bilant de aproximativ 38.000 de morti.

Masuri dure si in Italia din cauza pandemiei de Covid-19

Se inaspresc restrictiile si in Italia, potrivit presei din Cizma. Incepand de luni se inchid teatrele, cinematografele si salile de sport pentru cateva saptamani. In plus, oamenii nu mai au voie sa petreaca in restauratne si baruri dupa ora 18:00, cel putin pana pe 24 noiembrie pana la noi reglementari.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: