Redactia.ro
Home » TV » Speak va fi coprezentator în sezonul 9 la ”Chefi la cuțite”. Ce va face artistul

Speak va fi coprezentator în sezonul 9 la ”Chefi la cuțite”. Ce va face artistul

Speak va fi coprezentator în sezonul 9 la ”Chefi la cuțite”

Speak va fi coprezentatorul Ginei Pistol în sezonul 9 ”Chefi la cuțite”. Pentru că sarcină frumoasei prezentatoare a venit ca o veste surpriză, producătorii îi vor aduce un mic ajutor.

Speak va fi coprezentator în sezonul 9 ”Chefi la cuțite”

Gina Pistol nu va mai fi sinugură pe platourile de filmare la ”Chefi la Cuțite”, ci îl va avea alături de ea pe Speak. Acesta se va ocupa de concurenți și va sta alături de susținători, lucru pe care îl făcea blondina la început.

“Rolul meu va fi acela de a sta alături de sustinători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru. Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător. A avut dreptate, pentru că deja se întâmplă asta, iar mie îmi place foarte mult. Eu sunt tare curios din fire, așa că întrebările pe care le adresez oamenilor sunt cât se poate de naturale, atât de naturale încât îi surprind și pe ei”, a declarat Speak.

Potrivit tacataca.ro, Speak va satisface și curiozitatea celor de acasă. Acesta va prezenta online câteva episoade în care îi va duce pe curioși cu el în culise.

“Pregătesc un proiect online, o serie de episoade în care să îi aduc pe telespectatori sau pe curioși cu mine în culise. Vreau să le arăt ce se întâmplă pe platoul de filmare, ce fac chefii în pauze, cum se desfășoară producția, ce provocări le-am mai pregătit celor trei, să povestim mai mult cu personaje speciale care au decis să vină la emisiune etc., pentru că o zi de filmare e plină de tot felul de întâmplări”, a declarat Speak.

Gina Pistol va munci mai puțin la filmări

Pentru că este însărcinată și toată echipa se bucură pentru ea, Gina Pistol este acum răsfățata emisiunii, astfel că chefii i-au pregătit o cameră specială, amenajată fix pe gustul ei, unde să se poată odihni și de unde să privească tot ce se întâmplă cu concurenții.

“Chefii au fost deosebit de drăguți, nu mă așteptam la o asemenea surpriză și îmi dau seama că noi chiar am ajuns o familie”, a povestit Gina Pistol.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: