Redactia.ro
Home » Sport » Spectacol marca Erling Haaland! Câte goluri a marcat în Liga Campionilor

Spectacol marca Erling Haaland! Câte goluri a marcat în Liga Campionilor

Spectacol marca Erling Haaland

Spectacol marca Erling Haaland, în meciul din Liga Campionilor dintre Borusia și PSG, scor 2-1. Puștiu de 19 ani a marcat de două ori în poarta campioanei Franței.

Norvegianul are un sezon fenomenal. A reușit să înscrie în acest sezon în Cupele Europene mai multe goluri decât Barcelona. Aseară în meciul cu PSG a înscris de două ori pentru Borussia Dortmund și a ajuns la 10 goluri marcate în acest sezon. Atacantul norvegian marcase opt goluri pentru RB Salzburg, în faza grupelor: 4 cu Genk, 1 cu Liverpool şi 3 cu Napoli.

„Ştiu că sunt bun, dar mai am de progresat! Dar aţi văzut ce am reuşit azi, sper să ajut echipa să ajungă cât mai departe în UEFA Champions League. Voi munci mai mult şi vom reuşi. La goluri nu mă gândesc prea mult ce trebuie să fac, mă las în voia jocului, vreau să savurez orice moment. Acestea sunt seri pentru care m-am apucat de fotbal, e fantastic!”, a spus după meci Erling Haaland.

Recordurile lui Erling Haaland

Atacantul a reușit a treia dublă pentru echipa din Germania. Norvegianul a adunat 10 goluri în Liga Campionilor până în acest moment. Singurul fotbalist care a avut această performanță la o vârstă atât de fragedă este Kylian Mbappe. Norvegianul a fost adus de Borussia Dortmund de la Salzburg, după ce nemții i-au achitat clauza de reziliere, în valoare de 20 de milioane de euro. Haaland a semnat un contract valabil până la 30 iunie 2024.

Citește și: Diego Maradona șochează din nou! A primit un praf ciudat în timpul meciului

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: