Redactia.ro
Home » Știri » Sportiva din România, dispărută fără urmă din luna august

Sportiva din România, dispărută fără urmă din luna august

sportiva

Bianca Bobu, portărița echipei naționale de hochei a României, a dispărut fără urmă în luna august din 2019. Cazul de dispariție a fost semnalat de apropiații tinerei. Poliția a deschis o anchetă.

Dispariția sportivei în vârstă de 19 ani a fost a fost semnalată de apropiații ei. Bianca nu a mai fost văzută de nimeni de două luni.

Sportiva lovuia la Galați, cu bunica

Sportiva locuia de ceva timp alături de bunica ei, la Şiviţa, în Galați. S-a mutat alături de aceasta la vârsta de 15 ani, după ce mama ei a murit, iar tatăl a plecat la muncă în străinătate.

Apropiații sportivei cred că aceasta a fost răpită de traficanții de persoane. Cazul este cu atât mai straniu, pentru că rudele sale susțin că tânăra ar fi plecat să lucreze în Germania, alături de iubitul ei. Oamenii nu-și pot explica totuși de ce nu au mai fost sunați de către Bianca.

Fata de 16 ani dispărută din Iași, găsită bătută pe câmp

Și fostul ei antrenor a tras un semnal de alarmă după dispariția sa. Profesorul Cristi Munteanu a scris pe Facebook un mesaj prin care i-a rugat pe toți prietenii fetei să-i spună când au vorbit ultima oară cu Bianca Bobu.

Poliția a deschis o anchetă în cazul Biancăi Bobu

Profesorul pe care fata l-a avut în Galați a reușit să afle de la apropiații acesteia informații vitale, pe care mai apoi le-a oferit și oamenilor legii. Portărița echipei naționale de hochei nu le-a mai dat niciun semn nici fostelor sale coechipiere sau altor prieteni, încă din august. Contul de Facebook al acesteia pare să fi fost șters, iar sportiva a fost activa în mediul online până acum două luni, potrivit adevărul.ro.

Totodată, după ce a alertat pe toată lumea care o cunoaște pe Bianca, fostul ei antrenor, Cristi Munteanu, a primit un telefon suspect. O persoană care părea să fie fata i-a spus că nu ar fi în Germania, ci că trăiește chiar în Galați, acolo unde lucrează la un restaurant. Pe parcursul apelului primit pe 7 octombrie, fata de 19 ani ar mai fi spus și că a decis să renunțe la hochei, prieteni și rețele sociale și să înceapă o viață nouă.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: