Redactia.ro
Home » Sport » Sportivii din toată lumea se revoltă! Un afro-american a fost ucis de un poliţist! Imagini revoltătoare!

Sportivii din toată lumea se revoltă! Un afro-american a fost ucis de un poliţist! Imagini revoltătoare!

LeBron James, George Floyd, moarte violenta

Imaginile cutremurătoare au făcut înconjorul globului. Un suspect afro-american a fost ucis de un polițist în orașul Minneapolis.

Mai mulți sportivi au postat mesaje fiind revoltați după ce au văzut imaginile. Deși era deja încătușat a fost omorâtă de un polițist. Deși l-a rugat pe polițist să-și ridice genunchiul de pe gâtul său pentru a putea respira, omul legii nu a reacționat. În final suspectul de origine afro-american a murit. Imaginile au fost postate de mai mulți internauți (vezi aici imaginile).
Tenismenul australian, Nick Kyrgios a reacționat imediat.

“Asta e inadmisibil. Ce s-a întâmplat cu omenirea de a luat-o razna? E îngrozitor cum am ajuns să ne purtăm aşa unii cu alţii!” a scris Kyrgios.

LeBron James condamnă rasismul

Starul NBA, LeBron James a fost revoltat după ce a văzut imaginile incredibile. Acesta a postat un mesaj în care a scris ultimele cuvinte ale lui George Floyd.

“Nu pot să respir!”, a scris acesta.

Apoi, LeBron James a mai publicat un montaj foto. Apar două fotografii una cu scena arestării iar cealaltă cu Colin Kaepernick, jucătorul de fotbal american, care pune un genunchi în pământ.

„Înţelegeţi acum? Sau încă nu e clar pentru voi?”, a fost comentariul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Do you understand NOW!!??!!?? Or is it still blurred to you?? 🤦🏾‍♂️ #StayWoke👁

O postare distribuită de LeBron James (@kingjames) pe

Și alți baschetbaliști din NBA au avut reacții asemănătoare. Cel mai afectat a fost Stephen Jackson. Fostul baschetbalist al celor de la Warriors și Spurs cunoștea victima.

„Floyd a fost fratele meu. Ne spuneam ‘gemeni’. (…) Fratele meu era acolo în Minnesota, îşi schimba viaţa, a plecat în Minnesota, conducea camioane. (…) Se va face dreptate. Vor completa un cec gras pentru copiii tăi din partea poliţiei din Minnesota, poţi să contezi pe asta”, a scris Jackson.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

#ivehadenough Rest Easy Twin your death will not be in vain. Love to all who have love for all ✊🏿✊🏻✊🏼✊🏽✊🏾✊

O postare distribuită de Stephen Jackson Sr. (@_stak5_) pe

„Este o crimă. Dezgustător. Sincer, ce nu e în regulă cu noi?”, a scris și Steve Kerr, antrenorul lui Golden State Warriors.

George Floyd se mutase în Minneapolis în căutarea unei vieți mai bune. Asiguta paza la un restauant și avea o reputație foarte bună. Prietenii spun că nu îți era frică niciodată dacă era cu tine. “Era un uriaș blând, care nu făcea rău nimănui”, a spus un apropiat. Polițistul care l-a omorât și încă trei colegi au fost concediați. Cazul a stârnit proteste violente în Minneapolis și în Los Angeles.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: