Redactia.ro
Home » Sport » Băiatul rău din tenis i-a uimit pe toți! Gestul făcut de Nick Kyrgios

Băiatul rău din tenis i-a uimit pe toți! Gestul făcut de Nick Kyrgios

Băiatul rău din tenis i-a uimit pe toți. Nick Kyrgios s-a implicat la fel ca mulți sportivi în acțiuni caritabile. Jucătorul de tenis duce mâncare persoanelor care nu se pot deplasa.

Nick Kyrgios a început să meargă personal și să livreze alimente persoanelor vulnerabile și care nu se pot deplasa din cauza pandemiei de coronavirus. Jucătorul de tenis a spus că a primit foarte multe cereri de care se va ocupa imediat.

„Astăzi am fost la supermarket pentru a cumpăra cât mai multe produse împreună cu prietenul meu, Daniel. Sunt momente dificile, primesc multe mesaje, voi încerca să le dau curs tuturor. Îmi este totuşi greu, locuind în Canberra, să ajut pe cei care-mi scriu din străinătate. Fiţi puternici, eu voi face tot ce-mi stă în putinţă”, a scris Kyrgios pe contul său de instagram.

Băiatul rău din tenis i-a uimit pe toți

El anunțase în urmă cu trei zile ca va începe să distribuie alimente.

„Dacă există cineva care nu muncește sau nu are un venit și rămâne fără mâncare în aceste vremuri dificile, vă rog să nu vă culcați cu stomacul gol! Nu trebuie să vă fie frică sau rușine să îmi trimiteți un mesaj privat. Voi fi foarte fericit să împart orice am, chiar dacă este vorba de o pungă de tăiței, o felie de pâine sau niște lapte. Vi le voi lăsa personal la ușă, fără îndoială!”, a scris atunci sportivul.

Astăzi, a început să onoreze comenzile primite și a promis că va continua dacă i se va solicita acest lucru. Kyrgios a dat o mână de ajutor și în perioada în care au fost incendiile din Australia. Atunci a reușit să strângă sume record pentru a ajuta victimele.
Anul trecut ”băiatul rău” al tenisului a fost implicat în mai multe scandaluri din cauza atitudinii pe care a avut-o în teren. A fost exclus din mai multe competiții și amendat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: