Redactia.ro
Home » Știri » SRI face angajări! Ce se caută și care sunt condițiile de angajare. Ghidul Candidatului

SRI face angajări! Ce se caută și care sunt condițiile de angajare. Ghidul Candidatului

GALERIE FOTO (2)

La început de 2022, SRI face angajări! În acest sens, a fost publicat Ghidul Candidatului, un document prin care se detaliază posturile disponibile pentru care se caută oameni. Totodată, de aici se pot afla și condițiile pe care toți românii interesați de un loc de muncă la SRI trebuie să le îndeplinească!

Serviciul Român de Informații – SRI a publicat Ghidul Candidatului, un document de 44 de pagini în care detaliază posturile disponibile pentru care se fac angajări, dar și principalele condiții pe care trebuie să le îndeplinească toți cei interesați.

SRI face angajări! Ce se caută și care sunt condițiile de angajare

Principalele criterii pentru a ocupa un post în cadrul Serviciului Român de Informații sunt următoarele:
– să ai cetățenie română și domiciliul stabil în România;
– să nu fii în curs de cercetare, urmărire sau judecată sau să nu fi fost condamnat penal;
– să nu faci parte din partide, formațiuni sau organizații politice, din momentul încadrării în SRI;
– să nu participi ca asociat unic sau direct la administrarea ori conducerea unei organizații sau societăți comerciale, din momentul încadrării în SRI;
– să fii absolvent de studii universitare, cu licență, al unei instituții de învățământ superior acreditată; pentru anumite posturi sunt necesare și studii post-universitare, iar pentru altele se cer doar studii liceale;
– să nu fii consumator de substanțe stupefiante, psihotrope sau susceptibile a avea efecte psihoactive ori dopante, aflate sub control național ori prevăzute în convențiile internaționale la care România este parte sau să nu fi desfășurat activități ilegale cu astfel de produse;
– să fii dispus ca, după încadrare, să desfășori activități în orice zonă a României, potrivit nevoilor instituției.

Potrivit unei comunicări oficiale, au fost scoate la concurs mai multe posturi. Printre acestea sunt cele de ofițer operativ, ofițer analist și luptător antiterorist. Oficialii anunță că a fost lansat Ghidul Candidatului, care oferă toate informațiile necesare persoanelor care își doresc un loc de muncă în acest sector.

SRI a publicat Ghidul Candidatului

„A fost publicat Ghidul Candidatului, care aduce răspunsuri și clarificări pentru cele mai comune dintre întrebările pe care le-am primit în ultimii ani de la candidați: Sunt oare potrivit pentru a lucra în SRI? Ce presupune selecția? Cum voi fi pregătit pentru a lucra în SRI? Care este pachetul de beneficii? Ce obligații voi avea?”, se transmite pe pagina de Facebook a SRI.
Posturi disponibile și ce prevăd acestea potrivit Ghidului Candidatului 2022.

Forma integrală a Ghidului Candidatului poate fi consultată accesând informațiile distribuite pe pagina oficială de Facebook a instituției.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: