Redactia.ro
Home » Monden » Starea de sănătate a lui Jador. Ce urmează să se întâmple cu el

Starea de sănătate a lui Jador. Ce urmează să se întâmple cu el

Iată care ar fi starea de sănătate a lui Jador în momentul de față și ce anume ar urma să se întâmple cu el.

Starea de sănătate a lui Jador. Ce urmează să se întâmplă cu el

„Vă anunț cu părere de rău că, cariera mea se încheie aici! 2023. Voi scoate piesele pe care le-am pregătit pentru voi anul acesta și care sunt deja pregătite… pentru jadorașii mei! Ultima piesă va fi în luna Decembrie… Împreuna cu managerul meu și toată echipa am deschis că sănătatea mea e mai importantă! ANUL ĂSTA CÂT NE MAI RĂMÂNE SPER CĂ DUMNEZEU SĂ MĂ ȚiNĂ ÎN VIAȚĂ ȘI SĂ MAI POT MERGE MĂCAR LA CÂTEVA CONCERTE😞! În cazul în care nu o să mai fiu… vă dau vouă, fanilor mei, muzică gratis! VĂ iubesc și sper să nu vă supere acest mesaj 😞 aveți grijă de sănătatea voastră!”.

E mesajul scris recent de Jador care i-a șocat pe fani, pe Jadorașii lui.

„Nu pot spune prea multe, fiindcă e vorba despre viața fratelui meu. Nu i-a fost ușor să transmită ce a transmis fanilor săi. Sigur că familia știa. Jador e un mare luptător și va face tot ce stă în putință ca să schimbe situația. Însă va trebui să-l ajute și organismul. E posibil să aibă ceva ereditar. Mama și tata au fost amândoi operați de cancer la colon. Au trecut însă zece ani și amândoi sunt în viață. Lucru pentru care îi mulțumim în fiecare zi lui Dumnezeu! De aceea, încercăm să ne păstrăm speranța, dar ultima decizie e la Dumnezeu, a declarat fratele lui Jador, conform Playtech.ro

Iată că au apărut noi informații despre starea cântărețului. Se pare că starea lui nu e prea bună. Surse apropiate acestuia susțin că are sângerări rectale, iar în prezent el  a fost externat și se află acasă, însă urmează să se întoarcă pentru a fi supus unei intervenții chirurgicale de urgență, potrivit unui material exclusiv Spynews.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: