Redactia.ro
Home » Monden » Starea Mioarei Roman s-a agravat! Oana, încercări grele după ce și-a internat, din nou, mama în spital: „Doare cel mai tare că nu pot face minuni”

Starea Mioarei Roman s-a agravat! Oana, încercări grele după ce și-a internat, din nou, mama în spital: „Doare cel mai tare că nu pot face minuni”

GALERIE FOTO (3) Starea Mioarei Roman s-a agravat! Oana, încercări grele după ce și-a internat, din nou, mama în spital: „Doare cel mai tare că nu pot face minuni”

Starea Mioarei Roman s-a agravat! Oana trece prin încercări grele după ce și-a internat, din nou, mama în spital. Iată detaliile!

Oana Roman, încercări grele după ce și-a internat mama în spital

Oana Roman traversează încercări grele în aceste momente, deoarece mama sa a fost din nou internată în spital. Starea de sănătate a Mioarei Roman s-a deteriorat, iar vedeta a mărturisit că ea devine din ce în ce mai fragilă. Oana Roman îi acordă întreaga ei susținere mamei sale și face tot posibilul să îi asigure tot ceea ce are nevoie.

După o lungă perioadă în care mama ei nu a mai avut nevoie de îngrijire medicală, Oana Roman trece din nou prin momente dificile alături de ea. Vedeta a comunicat fanilor că Mioara Roman a fost din nou internată în spital, în urma agravării stării de sănătate cu o zi în urmă. Până în acest moment, Oana Roman a demonstrat că este o femeie puternică, iar acest aspect continuă să fie valabil.

Starea Mioarei Roman s-a agravat

Din pricina stării de sănătate a Mioarei Roman, Oana a luat decizia să-și ducă mama la un cămin de bătrâni, unde beneficiază de îngrijire corespunzătoare, mai ales pentru problemele de sănătate cu care se confruntă. Cu toate că vedeta a fost criticată pentru această alegere, ea a rămas convinsă că este cea mai potrivită soluție. În trecut, Oana Roman a mai însoțit-o pe mama ei la doctor, însă starea Mioarei Roman era destul de bună în ultimul timp.

Cu toate acestea, cu o seară în urmă, mama ei a trebuit să fie, din nou, internată în spital, deoarece starea ei de sănătate s-a agravat. Oana Roman a ales să împărtășească această parte neplăcută a vieții sale cu fanii și a mărturisit că Mioara Roman devine din ce în ce mai fragilă din cauza bolii și o îngrijorează faptul că nu poate face o minune pentru a-i ameliora suferința.

„Câteodată sunt și zile grele și momente când simt că mă copleșesc toate și obosesc. Mereu am fost transparentă și nu am arătat doar partea roz a vieții mele. Când sunt fericită se vede, când îmi e greu vă spun. Am opinii și libertatea de a fi eu, de a gândi liber, de a fi așa cum simt, de a decide așa cum vreau.

Anii ăștia au fost grei, deși cu multe momente frumoase. Doare cel mai tare că nu pot face minuni pentru mama. Aseară iar a avut un episod greu și iar este la spital. E din ce în ce mai fragilă și e tare greu. Pentru ea aș da timpul înapoi, toți am face asta pentru părinții noștri. Nu stă în puterea mea decât să lupt pentru ea până la capăt. Doamne ajută!”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Sursa foto: Instagram
Sursa foto: Instagram

Mioara Roman s-a mai confruntat cu probleme de sănătate în trecut

Oana Roman a fost alături de mama ei necondiționat, oferindu-i mereu o mână de ajutor și propria prezență. Acest sprijin a fost evident și acum trei luni, când Mioara Roman a fost din nou internată în spital, din cauza agravării stării sale de sănătate. Vestea bună a fost că mama ei se afla într-o stare stabilă, deși fragilă. Oana a fost alături de ea, iar medicii au depus toate eforturile pentru a-i acorda ajutorul necesar.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: