Redactia.ro
Home » Știri » Ștefan avea 22 de ani și toată viața înainte, dar pasiunea pentru viteză i-a fost fatală. Familia tânărului a luat o decizie nobilă după moartea acestuia

Ștefan avea 22 de ani și toată viața înainte, dar pasiunea pentru viteză i-a fost fatală. Familia tânărului a luat o decizie nobilă după moartea acestuia

stefan

La doar 22 de ani, Ștefan se afla în floarea vârstei și se bucura de o viață plină de promisiuni. Cu toate acestea, destinul său a fost brutal întrerupt de o tragedie care s-a petrecut în Italia. Aflat pe o motocicletă, Ștefan a fost implicat într-un accident grav, ciocnindu-se cu o altă mașină. Vestea acestui incident tragic a lovit familia tânărului ca un fulger.

Avea 22 de ani, dar a murit stupid în urma unui accident de circulație. Familia lui Ștefan a făcut un gest nobil după moartea acestuia

Ștefan este un tânăr român în vârstă de 22 de ani care a pierit într-un grav accident rutier petrecut în Italia. Tragedia a avut loc cu doar două săptămâni în urmă, când Ștefan se afla într-o vacanță alături de prietenii săi. Regretabil, pasiunea pentru viteza și dorința de aventură au avut consecințe tragice pentru Ștefan, care s-a ciocnit cu motocicleta sa de un Jeep. Impactul a fost unul foarte puternic, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

La scurt timp după accident, tânărul a fost transportat la primul spital din apropiere, iar apoi a fost necesară intervenția unui elicopter pentru a-l transfera la un spital din Torino.

Cu toate demersurile depuse de echipa medicală, Ștefan a pierit în cele din urmă pe patul de spital. Familia sa, îndurerată, a luat hotărârea curajoasă de a oferi șansa la viață altor persoane care se confruntă cu nevoi medicale urgente, așadar a decis ca organele lui Ștefan să fie transplantate persoanelor care se luptă pentru propria viață.

Prietenii lui Ștefan se află în stare de șoc

Andrea Garelli, prieten apropiat al lui Ștefan a dezvăluit că tânărul avea o mulțime de pasiuni, iar dansul se număra printre activitățile sale preferate.

„Îmi fusese elev la școala de dans cu câțiva ani în urmă, iar în prezent, datorită pasiunii sale pentru fotografie, colabora cu mine din când în când. Am avut proiecte împreună, cum ar fi mersul în Statele Unite. A fost în culmea fericirii doar la această idee.

Era un tip grozav, un vorbăreț, vorbea foarte mult era hiperactiv. Nu stătea niciodată pe loc: avea multe pasiuni, printre care dansul, pe care nu l-a părăsit niciodată, și motocicletele.

Vara aceasta fusese în Liguria, plecase în vacanță pe motocicletă cu rucsacul în spate: Stefan era așa, solar. Și îi făcea pe toți să-l iubească. Cu adevărat”, a declarat Andrea Garelli, unul dintre cei mai apropiați prieteni ai lui Ștefan.

Sursă foto Romania TV

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: