Redactia.ro
Home » Monden » Ștefan Bănică a răbufnit la X Factor! Colegii din juriu au rămas șocați: ”Ăsta e vocabular?”

Ștefan Bănică a răbufnit la X Factor! Colegii din juriu au rămas șocați: ”Ăsta e vocabular?”

Ștefan Bănică a răbufnit la X Factor! Colegii din juriu au rămas șocați: ”Ăsta e vocabular?”

Ștefan Bănică Jr. a răbufnit în ediția de luni de la ”X Factor”. Colegii din juriu au rămas șocați când au auzit vocabularul artistului. 

Ștefan Bănică a răbufnit la X Factor! Colegii din juriu au rămas șocați: ”Ăsta e vocabular?”

În a treia ediție X Factor 10, Gabriel Florian Găliceanu a venit pe scenă și a stârnit numeroase controverse cu versurile melodiei sale, creație proprie. Nici bine nu a început să cânte, iar Ștefan Bănică Jr. l-a oprit. Juratul a fost deranjat de atitudinea pe care o avea concurentul pe scenă.

Tânărul cânta piesa hip-hop în timp ce ținea capul în pământ. Ștefan Bănică Jr. a răbufnit pe loc: „Gabi, în  momentul în care te uiți doar în jos o să găsești un c***t, o să găsești nimic!”, i-a spus Ștefan Bănică Jr. Stupefiați de reacția artistului, colegii au reacționat: „Hiiiii, domnu’ Ștefan, ăsta e vocabular de X Factor?”, „Măi, suntem la televizor!”, au spus colegii din juriu.

Ștefan Bănică Jr. i-a reproșat concurentului că versurile melodiei sale sunt prea agresive și nu își au locul în contextul emisiunii. În tot acest timp, colegii săi se prăpădeau de râs, lucru care a stârnit din nou furia lui Ștefan Bănică Jr.

”-Ce râdeți, mă, ca proștii?

„-Chiar ca proștii râdem! (a spus Florin Ristei) 

„-Ăștia fac mișto, înțelegi? Ți-i și prezint! Lupul fără păr (n.r. Florin Ristei), vulpea cu coada ștearsă (n.r. Delia) și păunul ursăreasă (n.r. Loredana Groza), iar eu… coiotul! Nu vă mai hliziți!”, a mai spus Bănică.

Comentariile la adresa momentului său de pe scenă au continuat și după hohotele de râs ale vedetelor. În ciuda faptului că a primit un ”Nu” din partea lui Ștefan Bănică Jr., ceilalți concurenți și-au schimbat votul pentru că Delia l-a vrut pe Gabriel în echipa sa.

„Nu au ce căuta în contextul ăsta atâta timp cât tu nu îmi dai mie senzația că ești aici. Fii cu mine frate, ia-mă cu tine, uită-te la noi! Nu mă deranjează cuvintele, mă deranjează când nu au conținut. De astea te-am oprit!”, i-a spus juratul X Factor.

Cum a comentat Lavinia Pârva zvonurile legate de divorțul de Ștefan Bănică Jr.

Întrebată fiind despre veridicitatea informațiilor apărute în presă, legate de un viitor divorț, Lavinia Pârva a oferit o declarație clară și vehementă. Bruneta a precizat că zvonurile sunt complet nefondate și că nu se pune problema de o separare legală între ea și tatăl copilului ei.

Cântăreața a mai precizat și că relația lor e pe un făgaș bun și că cei doi se concentrează pe creșterea armonioasă a băiețelului lor. „Este un zvon apărut prima oară acum vreun an. Nu există așa ceva, mă distrează astfel de lucruri, chiar nu le luăm în seamă. E o aberație, ferească Dumnezeu. Noi suntem bine, ne concentrăm pe ce avem de făcut și pe creșterea băiețelului”, a declarat Lavinia Pîrva pentru impact.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: