Redactia.ro
Home » Monden » Ștefan Bănică Jr., în compania unei blonde misterioase. Cei doi au fost surprinși într-o parcare

Ștefan Bănică Jr., în compania unei blonde misterioase. Cei doi au fost surprinși într-o parcare

GALERIE FOTO (2)

Ștefan Bănică Jr. a fost surprins în compania unei blonde misterioase în parcarea X Factor. Juratul emisiunii și-a făcut intrarea cu un BMW X5 de 80.000 de euro la brațul unei noi asistente.

 

Cine este blonda care l-a însoțit pe Ștefan Bănică la filmări

 

Ștefan Bănică Jr. este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, dar și unul dintre cei mai apreciați. Are o carieră de peste 30 de ani, iar milioane de români îi adoră vocea, motiv pentru care și biletele la cunoscutul concert de Crăciun se vând foarte repede. Faima lui Bănică s-a menținut de-a lunul anilor. La fel de controversate au fost, însă, și relațiile amoroase ale artistului.

Juratul Antenei a fost surprins în fața platourilor de filmare ale postului de televiziune. Ajuns la platouri, juratul X factor și-a prezentat bolidul de lux cu numere roșii, estimat la 80.000 de euro. Noul  bolid de lux nu a fost singura achiziție recentă a artistului. Ștefan Bănică a fost văzut alături de noua asistentă care l-a însoțit la filmări. Blondina alături de care și-a făcut aparția artistul, pare să fie responsabilă de makeup-ul vedetei, scrie cancan.ro. Mai mult, oamenii care sunt alături de artist la fiecare apariție a acestuia sunt cei de la agenția Gma, sub tutela cărora se află mai mulți artiști. ”A susținut mii de concerte, dar a stabilit adevărate recorduri în România prin concertele sale de Crăciun, susținute consecutiv la Sala Palatului. Aceasta este cea mai longevivă și complexă producție muzicală din România, o adevărată tradiție perpetuată deja de 15 ani” scriu aceștia.

Ștefan Bănică a lansat 15 albume de autor, vândute în peste 500.000 de exemplare, premiate cu 5 discuri de aur și 2 de platină.

 

Viața amoroasă a artistului

 

După divorțul de Andreea Marin care a surprins showbizul românesc, Ștefan Bănic Jr. s-a căsătorit cu artista Lavinia Pârva. Cei doi artiști și-au ferit relația de ochii publicului și la fel și căsătoria.  „ Lucrurile importante trebuie trăite şi păstrate în intimitate pentru a te simţi bine, nu să fie un stres permanent”, declara Ştefan Bănică pentru click.ro, în urmă cu ceva timp. Mai mult, cei do au devenit părinții unui băiețel în luna mai a anului trecut. ”Lavinia mi-a adus linişte, echilibru şi este foarte frumos ce se întâmplă”, a ad[ugat artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: