Redactia.ro
Home » Monden » Ștefan Bănică Jr., surprins cu ochii vineți! Artistul a mers la farmacie de urgență

Ștefan Bănică Jr., surprins cu ochii vineți! Artistul a mers la farmacie de urgență

GALERIE FOTO (5) stefan banica jr ochii vineti

Paparazzi l-au surprins pe Ștefan Bănică Jr. într-o ipostază surprinzătoare: cu ochii vineți. Vizibil preocupat și grăbit, artistul a mers la farmacie pentru a-și achiziționa, cel mai probabil, un remediu pentru problema sa. Dar cum s-a ajuns aici?

Ștefan Bănică Jr., cu ochii vineți

Fotografii de ocazie au fost astăzi pe urmele lui Ștefan Bănică Jr. și așa au surprins cadrele inedite cu acesta. Artistul apare în fotografii cu ochii vineți, în timp ce se îndrepta spre o farmacie din zona Dorobanți.

În incinta farmaciei, s-a putut observa cum acesta indică angajatei un medicament de pe telefon, iar mai apoi îl achiziționează grăbit. Îndreptându-se spre mașină, chipul acestuia a trădat vânătăile din jurul ochilor.

stefan banica jr farmacie
foto Cancan / Artistul în interiorul farmaciei

Și-a făcut o intervenție estetică?!

Potrivit Cancan,ro, totul ar indica faptul că artistul a suferit o intervenție estetică la nivelul ochilor. Cel mai probabil este vorba despre blefaroplastie inferioară , o intervenție comună în rândul vedetelor. Aceasta este menită să corecteze pleoapele căzute, îndepărtând pielea în exces și oferind un aspect mai tânăr și mai odihnit al ochilor.

Desigur, artistul n-a confirmat încă această teorie. Cele mai recente cadre postate de el în mediul online îl afișează zâmbind, cu ochelarii de soare pe ochi, pesemne pentru a masca această posibilă intervenție.
Ștefan Bănică Jr. nu este prima vedetă din România care ar fi apelat la această intervenție estetică.

stefan banica jr instagram
Una dintre fotografiile postate recent de artist în mediul online, în care „ascunde” vânătăile de la ochi

Roxana Ciuhulescu este una dintre vedetele care au trecut prin așa ceva. Povestind acum 3 ani despre intervenție, fosta vedetă Promotor a mărturisit că a fost una ușoară, dar care a necesitat o recuperare îndelungată: „Problema asta apare la persoanele de peste 50 de ani, la mine au cazut prematur. Cred ca si sportul si faptul ca sunt o persoana insomniaca. A fost o operatie destul de usoara, dar dupa ea aratam putin mai bine ca Morosanu dupa un meci greu pentru ca m-am invinetit si mi s-au umflat ochii. Am zis ca daca bebelusul meu nu va urla cand ma va vedea, inseamna ca nu arat chiar atat de rau.”.

Roxana Ciuhulescu după blefaroplastie
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: