Redactia.ro
Home » Monden » Stefania, dur criticată pe Internet. Gestul făcut de iubita lui Speak i-a deranjat pe fanii brunetei

Stefania, dur criticată pe Internet. Gestul făcut de iubita lui Speak i-a deranjat pe fanii brunetei

Stefania, dur criticată pe Internet. Gestul făcut de iubita lui Speak i-a deranjat pe fanii brunetei. Stefania, iubita lui Speak a fost luată la șuturi de fanii acesteia de pe Instagram, după postarea unor fotografii menite să încingă spiritele. Vedeta și-a etalat trupul perfect sculptat, într-o serie de fotografii în costum de baie.

Stefania nu scapă de gurile rele de pe rețelele de socializare. Ba mai mult decât atât, aceasta s-a arătat afectată de comentariile răutăcioase la adresa sa, însă, nu s-a lăsat mai prejos. ”Am primit un comentariu și un mesaj de la același cont la ultima postare. Un cont fals, normal, persoana probabil și-a dorit să rămână anonimă, în care mă ceartă că pun poze ”dezbrăcată”, adică de la plajă. Eu nu înțeleg treaba asta, de ce să cerți pe cineva care-și pune poze la plajă. Pot să pun 100 dacă eu stau 100 de zile, în fiecare zi la plajă. Eu nu înțeleg răutatea asta nefondată și nejustificată. Adică de ce? De ce ți-ai pierde timpul să fii rău dacă ție nu îți convine o chestie, nu-ți convine că cineva a postat o poză în costum de baie? Și poza nu este vulgară, nu stau în nicio poziție vulgară. Eu cred că răutatea asta pornește din frustrare”, a mărturisit aceasta pe Instagram.

Speak a sărit în ajutorul viitoarei soții

Speak, viitorul soț al Stefaniei a sărit în apărarea acesteia, tot pe rețelele de socializare. Acesta a elucidat misterul și a spus că știe al cui era acel cont de pe care au post postate mesajele cu pricina. “Măi, era cont de ală fără urmăritori, știu al cui este, gata”, a lămurit-o Speak pe iubita sa Stefania, cu care se va căsători anul viitor, dacă restricțiile Covid-19 vor fi mai relaxate.

Stefania, dur criticată pe Internet. Gestul făcut de iubita lui Speak i-a deranjat pe fanii brunetei. Stefania, iubita lui Speak a fost luată la șuturi de fanii acesteia de pe Instagram, după postarea unor fotografii menite să încingă spiritele. Vedeta și-a etalat trupul perfect sculptat, într-o serie de forografii în costum de baie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: