Redactia.ro
Home » Monden » Ștefania Stănilă își ia adio de la Survivor 2023! Fosta gimnastă, ”victima” egoismului Andreei Moromete

Ștefania Stănilă își ia adio de la Survivor 2023! Fosta gimnastă, ”victima” egoismului Andreei Moromete

GALERIE FOTO (2) Ștefania și Andreea Moromete

Ștefania Stănilă ar urma să își ia zborul de la Survivor România 2023, după o lovitură de teatru dată de una dintre concurentele show-ului filmat în Republica Dominicană. Fosta gimnastă va fi aplaudată pentru ultima dată de colegii săi, după un parcurs impecabil, iar de vină pentru asta pare a fi chiar Andreea Moromete.

Episodul din această seară se anunță a fi unul plin de surprize pentru toți cei care urmăresc cu interes Survivor România 2023. Două dintre concurente vor fi la un pas de a părăsi competiția, iar Ștefania Stănilă pare a fi cea care pierde definitiv lupta.

Ștefania Stănilă, OUT de la Survivor România 2023

În urma probelor care au avut loc în republica Dominicană, Andrei Krișan este cel care a câștigat totemul de imunitate. Astfel, bărbatul nu a putut fi votat și a fost nevoit să nominalizeze pe cineva care și-ar dori să plece acasă. Andreea Moromete a fost varianta lui Andrei, dar spre surprinderea tuturor, cea care se prezintă a fi instructor de fitness nu a părut deloc dezamăgită, ba din contră, s-a bucurat enorm.

A doua variantă a concurenților a fost Ștefania Stănilă, care a primit nominalizări din partea tuturor celorlalți. Astfel, cele două concurente s-ar afla în acest moment în pericol de eliminare. Totuși, Andreea Moromete are un as în mânecă și anume un simbol al imunității care îi va permite să scape de eliminare.

„Am căutat non-stop! Efectiv, non-stop. Am zis că dacă Dumnezeu mi-a scos indiciul ăla fix mie în cale, nu am cum să mă las!”, a declarat Andreea Moromete în momentul în care a găsit simbolul care îi oferă imunitate.

Andreea Moromete a intrat în posesia obiectului care o va trimite pe Ștefania acasă
Andreea Moromete a intrat în posesia obiectului care o va trimite pe Ștefania acasă

Ștefania părăsește miercuri competiția

Nimeni nu știe faptul că fosta gimnastă a intrat în posesia ”obiectului magic”, motiv pentru care nimeni nu se așteaptă la lovitura dură pe care o va da în ediția ce se va transmite miercuri seară. Indiferent de voturile celor de acasă, Ștefania va fi nevoită să își ia adio de la marele premiu.

În cazul în care Ștefania ajunge să fie eliminată în urma votului publicului, aceasta va pleca acasă, iar Andreea Moromete va păstra în continuare simbolul imunității. Dacă Andreea Moromete este cea eliminată, atunci aceasta va apela la „obiectul magic” și o va trimite pe oponenta sa acasă. Indiferent de variantă, Ștefania va trebui să părăsească Republica Dominicană, iar votul publicului nu va mai avea nicio valoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: