Redactia.ro
Home » Monden » Stephan Pelger era dezamăgit de colaborarea cu Carmen Iohannis. Ce făcea soția președintelui cu rochiile create de designer

Stephan Pelger era dezamăgit de colaborarea cu Carmen Iohannis. Ce făcea soția președintelui cu rochiile create de designer

stephan pelger

Carmen Iohannis reușește să capteze atenția prin alegerile vestimentare pe care le face. O parte semnificativă dintre acestea sunt rezultatul colaborărilor cu diferiți designeri, inclusiv Stephan Pelger, care i-a creat numeroase rochii. Potrivit regretatului designerului, relația lor era una armonioasă. Cu toate acestea, uneori, prima doamnă l-a dezamăgit de câteva ori. Iată motivul!

Stephan Pelger, dezamăgit de colaborarea cu Carmen Iohannis

De-a lungul timpului, Stephan Pelger a avut numeroase colaborări cu Carmen Iohannis și a creat rochii deosebite pentru ea. Cu toate acestea, exista un gest pe care prima doamnă îl făcea uneori și care îl enerva profund pe renumitul designer. În unele cazuri, munca depusă de designer era afectată de intervenția personală a lui Carmen Iohannis.

Potrivit lui Stephan Pelger, Carmen Iohannis avea tendința de a-și scurta rochiile pe cont propriu, fără a-i spune acest lucru designerului. El susținea că nu i-a făcut cunoscută această problemă primei doamne și că a suferit în tăcere din cauza acestui aspect.

„I-am creat o grămadă de rochii pe care ea le-a modificat și le-a scurtat; asta este problema Primei Doamne, pe care eu o stimez și este o doamnă foarte umană, foarte simpatică, foarte glumeață, dar are o problemă cu lungimile fustelor; pe toate și le-a scurtat singură. Și când mi-am văzut creațiile scurtate la un nivel nepotrivit, am fost destul de dezamăgit. Fiecare face ce vrea cu ținutele, dar dacă tot angajezi un stilist, un designer, ca să-ți facă ținutele, măcar ține cont de ceea ce ți se spune”, povestea Stephan Pelger.

Stephan Pelger s-a sinucis. Suferea de depresie și avea probleme financiare

Industria modei este în doliu după ce designerul celebru Stephan Pelger a decis să-și încheie socotelile cu viața. El a fost găsit spânzurat în propria casă de către o vecină care a alertat imediat oamenii legii.

Stephan Pelger a fost găsit fără viață în propria casă de către o vecină care s-a îngrijorat din pricină că acesta nu răspundea la telefon și nici la ușă. Cu mai puțin de 24 de ore înainte de a fi găsit fără suflare, Stephan Pelger ieșise în oraș la un restaurant, băuse o cantitate însemnată de alcool și părea că nu se află în cea mai bună stare. De altfel, cunoscuții știau că se luptă cu depresia și că afacerile nu-i mergeau așa cum spera.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: