Redactia.ro
Home » Stil de viață » Stilul de viață luxury a unui jucător High Roller: din culisele cazinourilor

Stilul de viață luxury a unui jucător High Roller: din culisele cazinourilor

Industria de gambling crește în fiecare an, iar milioane de jucători aleg să se distreze, dar și să-și încerce norocul la jocuri de cazinou. În mod normal, iGaming este o ramură a divertismentului și așa ar trebui să fie considerată de mulți dintre cei ce aleg să joace.
Industria modernă a cazinourilor clasice, dar și online atrag jucători din toate clasicele sociale. În timp ce jucătorii obișnuiți se pot bucura de avantaje, promoții și jocuri gratuite frecvente, jucătorii Hight Rollers experimentează scena unui cazino într-un mod foarte diferit.

Ce este un High Roller

Dacă nu ați auzit până acum de termenul High Roller, aflați că este vorba de un jucător care adoptă o viață de mare jucător. Cunoscut și sub numele de ”balenă” sau ”ghepard„, un jucător High Roller este un jucător ce deține un bankroll uriaș și joacă doar pe mize mari. Acolo unde jucătorii ocazionali se pot bucura de limite rezonabile de pariere atunci când joacă blackjack, poker sau ruletă, un High Roller ajunge să cheltuiască între 100.000 $ și 300.000 $ într-o singură mână sau rundă de joc.
Termenul de High Roller a apărut pentru prima dată în 1873. Pe atunci, multe dintre jocurile disponibile implicau aruncarea zarurilor.

Jucătorii High Roller reprezintă un procent foarte mic din masa de jucători și, totodată, reprezintă un procent mic din încasările cazinourilor. Însă faptul că aceștia aleg să joace pe mize mari, cazinourile pot avea încasări mai mari rapid. Desigur, factorul de risc pentru „casă” crește atunci când joacă un High Roller, așa că doar cazinourile mari acceptă astfel de jucători, indiferent că vorbim de online sau cazinouri stradale.
De asemenea, jucătorii High Roller au tratament special în multe cazinouri din întreaga lume. Aceștia pot juca la mese exclusiviste, au parte de tratament VIP, acces la zboruri și cazări gratuite, transport cu limuzina, bonusuri speciale și de obicei au un om dedicat care se ocupă de nevoile lor pe durata șederii la cazinou.
Pentru mulți jucători experimentați de cazinou, obiectivul final este să devină un High Roller. Aceștia sunt cunoscuți pentru stilul lor de viață luxury și pentru accesul exclusiv la cele mai luxoase locuri de cazare, mese și opțiuni de divertisment. Dar care este cu adevărat costul pentru a ajunge High Roller?
Ca să vă faceți o idee, să știți că la multe cazinouri, pariurile de 5000 de dolari sau 10 000 de dolari nu sunt suficiente nici măcar pentru a ajunge la masă cu unii dintre jucătorii High Roller.
De exemplu, în Las Vegas, limitele de joc pentru un High Roller pot varia între 150 000 de dolari și 300 000 de dolari pe o rundă de joc, dacă nu chiar mai mult.

Avantajele High Roller

Un jucător High Roller este dispus să piardă minim 500 000 de dolari într-o sesiune de joc la cazinou. Alții ajung să joace milioane de dolari. În acest context, un jucător High Roller stă în cel mai luxos apartament la cele mai bune hoteluri și mănâncă la cele mai bune restaurante. De asemenea, se bucură de tratament VIP în cluburi de noapte și concerte. Pe lângă viața luxury, jucătorii de cazinou sunt cunoscuți și pentru obiceiurile lor de jocuri de cazinou. Ei pariază adesea sume mari de bani pe jocuri de cazinou, cum ar fi blackjack, ruleta și poker.
Ce înseamnă tratament VIP pentru un High Roller? Aceasta include acces la cele mai bune apartamente de hotel, abonamente în culise la concerte și invitații la evenimente exclusive. De asemenea, jucătorii High Roller se pot întâlni în diferite contexte și pot juca împreună, o modalitate de a se conecta la înalta societate.
Cazinourile pot asigura transport privat pentru un High Roller, inclusiv zboruri private cu avioane executive. Sunt transportați cu limuzina de la aeroport la hotel și oriunde vor să călătorească. Aparent, un jucător High Roller are acces în cele mai exclusiviste medii. Dacă doresc să participe la un concert, la o competiție sportivă sau la un eveniment privat, pentru n jucător High Roller sigur se va găsi un loc. Totodată, gazda dedicată se va ocupa de toate celelalte nevoi, inclusiv shopping. Practic, pentru un jucător High Roller doar cerul este limita. Aceștia duc o viață de lux la care nu au acces oamenii de rând și poate nici unele persoane considerate bogate.
Mulți dintre jucătorii High Roller ajung să semneze contracte de milioane de dolari cu marile cazinouri din întreaga lume. Aceștia ajung ambasadorii cazinourilor pe rețelele sociale.

Riscurile High Roller

Statutul de jucător High Roller vine la pachet și cu unele dezavantaj și riscuri. Deși un jucător High Roller duce o viață de lux, acesta are o mulțime de responsabilități și se expune și unor riscuri. De exemplu, un High Roller trebuie adesea să fie foarte la bankroll și la modul în care își gestionează banii. Acest lucru se datorează faptului că pot pierde cu ușurință foarte mulți bani într-un timp foarte scurt. Așa că, deși un jucător High Roller cheltuiește sume importante pe viața de lux, acesta are grijă să-și definească bugetul pentru jocurile de cazino.
Pe lângă faptul că un High Roller este atent la bani, acesta trebuie să fie atent și la siguranța personală. Adesea, High Rollers ajung să fie ținta hoților. În ciuda riscurilor, viața de lux trăită este interesantă, incitantă și adesea plină de satisfacții.

Jucători renumiți High Roller

Sultanul Bruneiului este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai mari High Rollers. Acesta ajunge să cheltuiască peste un milion de dolari pe zi în cazinourile din Las Vegas. Evident, acesta se bucură de un tratament de cinci stele luxury.
Pentru un om ce deține o avere de peste 30 de miliarde de dolari, câteva milioane de dolari pierduți la cazinouri nu este o problemă.

Concluzii

A fi un high roller nu este un avantaj ocazional, ci reprezintă un stil de viață. Este unul care vine la pachet cu numeroase beneficii luxury, dar și responsabilități. Industria de gambling este pregătită să facă față acestor jucători, iar grație tehnologiei nu este exclus să vedem tot mai mulți jucători High Roller. Însă, așa cum am menționat și mai sus, nu oricine poate ajunge la acest statut. Jucați responsabil și pariați sumele pe care sunteți dispuși să le pierdeți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini