Redactia.ro
Home » Știri » Strigătul de dorință al unei tinere care nu și-a cunoscut părinții biologici: „Simt atât de mult nevoia să pot alătura piesa care lipsește din viața mea!” FOTO

Strigătul de dorință al unei tinere care nu și-a cunoscut părinții biologici: „Simt atât de mult nevoia să pot alătura piesa care lipsește din viața mea!” FOTO

GALERIE FOTO (3)
Odată cu dezvoltarea tehnologiei, multe persoane au reușit să-și regăsească rudele prin intermediul internetului. Iată strigătul de dorință al unei tinere care nu și-a cunoscut părinții biologici, dar care ar vrea nespus de tare să-i poată întâlni și să afle dacă nu cumva are frați sau surori.
Rusu Cristina, o tânără din Italia, în vârstă de 35 de ani, care a fost adoptată de la vârsta de 2 anișori din București, susține că își dorește nespus de tare să-și cunoască părinții biologici, pentru a putea alătura piesa care lipsește din viața ei. Totodată, aceasta vrea să știe dacă nu cumva are frați sau surori:
Salutări din Italia 
Numele meu la naștere a fost Rusu Cristina și sunt născută pe data de 20.08.1987 în București sectorul 1.
Am fost adoptatā la vârsta de 2 anișori jumătate de la casa de copii care se afla lingă Arcul de Triumf. Am avut parte de o familie minunată căreia ii datorez totul dar simt atât de mult nevoia să pot alătura piesa care lipsește din viața mea și să îmi găsesc familia biologică să știu dacă mai am frați și surori
Din păcate nu am mai multe informații despre ei deoarece am pierdut actele de adopție”, a spus Cristina într-o postare pe un grup de Facebook, destinat căutării părinților biologici, „Copiii niciodată uitați ai României”

Rusu Cristina: „Visez și noaptea că undeva în lume mai am și alți frați”

Rusu Cristina susține că își dorește enorm să-și întâlnească frații și surorile în cazul în care are și speră ca lumea să o ajute în căutarea părinților săi biologici:
„Visez și noaptea că undeva în lume mai am și alți frați care cred că ar fi bucuroși să mă cunoască.
As fi foarte fericită dacă m-ați putea ajuta să distribuiți pe cât posibil anunțul meu, poate undeva într-un colț de lume există cineva care își amintește de existența mea.
Orice informație aveți vă rog să lăsați un mesaj privat acestei pagini. Vă mulțumesc tuturor anticipat”, a mai spus aceasta în cadrul aceleași postări de pe Facebook.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: