Redactia.ro
Home » Știri » Studenta dată în urmărire internațională este de negăsit. Ce mesaj i-a transmis tatălui în ziua dispariției

Studenta dată în urmărire internațională este de negăsit. Ce mesaj i-a transmis tatălui în ziua dispariției

maria

Misterul dispariției Mariei se adâncește de la o zi la alta. Studenta din Iași este de negăsit de mai bine de o săptămână, iar părinții și apropiații se gândesc la cele mai negre scenarii. Tatăl tinerei a dezvăluit care a fost primul mesaj pe care l-a primit de la aceasta înainte ca studenta să dispară fără urmă.

Maria a dispărut fără urmă de mai bine de o săptămână. Ce mesaj i-a transmis tatălui înainte de dispariție

Maria este căutată în țară și în străinătate, iar părinții sunt disperați și se gândesc la cele mai negre scenarii, temându-se că fiica lor a căzut pradă unor mâini criminale sau că se luptă pentru propria viață.

Cu puțin timp înainte de a dispărea complet. Maria șe spusese apropiaților că se va duce mai devreme la facultate pentru a se întâlni cu niște amice înainte de cursuri. Seara, tatăl Mariei i-a transmis un mesaj la care aceasta i-a răspuns cât se poate de sec.

„Marţi dimineaţa, în jurul orei 06:00 a plecat la facultate. A spus ea că merge mai devreme să se întâlnească cu colegii. Mi-a spus că are ore până la 8:00 cu pauze. Seara după ora 8:00 a fost ultima dată când tatăl ei i-a dat un mesaj cu „Ce faci?”. A răspuns că „Bine.” Şi la puţin timp s-a închis telefonul. Şi de atunci nu are telefonul deschis”, a povestit mama tinerei.

Polițiștii solicită ajutorul populației. Ce purta Maria în ziua dispariției

Polițiștii depun eforturi considerabile în vederea găsirii tinerei dispărute, Maria, care nu a mai fost văzută începând cu data de 9 mai. La momentul plecării de acasă, studenta purta blugi, un pardesiu bej închis, o cămașă kaki și încălțăminte de culoare mov. Oricine are informații despre Maria este rugat să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se îndrepte spre cea mai apropiată secție de poliție pentru a le comunica.

„La data de 10 mai a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 09 mai a.c., numita CONSTANTIN-GHEORGHIU MARIA, în vârstă de 20 ani, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. La momentul plecării, aceasta purta un pardesiu de culoare bej închis, pantaloni de tip jeans de culoare albastru, cămașă de culoare kaki, iar în picioare avea adidași marca puma de culoare mov, având asupra sa un rucsac de culoare negru. Persoanele care dețin și pot oferi informații cu privire la această persoană sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”, se arată în comunicatul poliției.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: