Redactia.ro
Home » Știri » Studentul criminal din Timișoara și-ar fi terorizat și fosta iubită. „Dormea pe preș.” Detalii incredibile despre Mirel Dragomir, omul care i-a luat viața Andreei Morega

Studentul criminal din Timișoara și-ar fi terorizat și fosta iubită. „Dormea pe preș.” Detalii incredibile despre Mirel Dragomir, omul care i-a luat viața Andreei Morega

Mirel și-a ucis iubita fără să stea pe gânduri.

Au fost lacrimi de durere la Padeș, în județul Gorj, unde studenta de la Medicina, ucisă la Timișoara, a fost înmormântată. Mama și bunica tinerei au avut nevoie de intervenția medicilor după ce au leșinat în momentul în care cortegiul funerar a plecat spre cimitir.

Noi detalii au apărut în cazul studentei la Medicină ucisă cu zeci de lovituri de cuţit de iubitul obsedat. Tânărul şi-ar fi terorizat şi fosta iubită. Mai mulţi cunoscuţi spun că acesta dormea pe preş, în faţa casei ei, atunci când se certau.

Mirel Dragomir, în vârstă de 23 de ani, este individul acuzat de comiterea unei crime  încât a șocat chiar și anchetatorii, victima fiind Andreea Morega, în vârstă de 21 de ani. În fața procurorului, Dragomir a relatat detaliile cumplitei fapte. Studenta a fost ucisă în mod bestial vineri, pe 22 martie 2024, fiind înjunghiată de mai multe ori de către colegul său, Mirel Dragomir, din satul Pojejena de Sus, comuna Pojejena, județul Caraș-Severin.

Comunitatea din Pojejena de Sus a fost profund șocată la aflarea veștii că unul dintre localnicii lor a comis o crimă împotriva Andreei, o tânără studentă la Facultatea de Medicină din Timișoara.

În această mică comunitate unde vecinii se cunosc între ei, majoritatea oamenilor îl percepeau pe Mirel Dragomir drept un tânăr liniștit. Cu toate acestea, cei care îl cunoșteau mai bine nu au fost prea surprinși de tragedie, având în vedere că Mirel era cunoscut pentru posesivitatea sa extremă, care anterior a dus la agresiunea unei foste iubite, o fată din aceeași localitate, ceea ce a dus la sfârșitul relației.

Se spune că părinții lui Dragomir au depus eforturi considerabile pentru ca Mirel și sora lui să aibă succes în viață.

Mama lor lucra în Austria ca îngrijitoare la un cămin de bătrâni pentru a-i susține financiar pe cei doi copii, ambii studenți la Medicină.

Relația dintre Mirel, sora lui și părinții lor era tensionată, fiind caracterizată de o lipsă de comunicare și de o atitudine strictă din partea părinților.

Pe fundalul acestei relații distante, Mirel era un tânăr introvertit, iar discuțiile despre relațiile cu fetele erau evitate în familie. Lipsa de comunicare cu părinții ar putea fi un factor care l-a determinat pe Mirel să reacționeze în mod neadecvat în relații.

Educația strictă primită în familie ar fi putut alimenta ambiția lui Mirel de a se dovedi a fi cel mai bun în tot ceea ce întreprinde. Chiar dacă nu-i lipsea nimic din punct de vedere material, Mirel simțea o presiune constantă de a se impune și a excela în orice.

Chiar și în ciuda aparențelor sale pașnice, cei care îl cunoșteau bine erau conștienți de problemele lui Mirel în relațiile cu sexul opus. Obsesia și gelozia bolnăvicioasă pe care le manifesta în relații l-au făcut să devină agresiv în trecut, iar aceste comportamente au dus la ruptura cu o altă iubită din aceeași zonă.

Mama și bunica studentei au leșinat

Tânăra din județul Gorj locuia într-un apartament închiriat de la mama criminalului, alături de alte două colege. Andreea era studentă la Facultatea de Medicină, la fel ca Mirel Dragomir, care mai era și student la Teologie și era cunoscut în comunitate ca un tânăr credincios, frecventând biserica.

O ambulanță a fost chemată la Padeș, Gorj, pentru a interveni la înmormântarea tinerei Andreea Morega, studenta la Medicină ucisă de către partenerul ei, cu multiple înjunghieri.

Mama tinerei s-a simțit rău, chiar leșinând, iar echipajul medical prezent la fața locului i-a acordat primul ajutor. De asemenea, și bunica tinerei a avut nevoie de îngrijiri medicale, ea fiind afectată de starea precară de sănătate. Ceremonia funerară a avut loc la Biserica din Padeș, sute de persoane dorind să îi aducă un ultim omagiu tinerei decedate.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: