Redactia.ro
Home » Știri » Suceava, ACCIDENT GRAV: 5 victime, după ce două autoturisme s-au ciocnit violent

Suceava, ACCIDENT GRAV: 5 victime, după ce două autoturisme s-au ciocnit violent

accident

Două persoane și-au pierdut viața și alte două au fost rănite în urma unui accident rutier produs miercuri noapte în Suceava. Accidentul s-a produs la ieșirea din orașul Câmpulung Moldovenesc spre Suceava.

Autorul accidentului a fugit de la fața locului. El a abandonat și pasagerul din mașina pe care o conducea. Doi tineri de 18 respectiv 25 de ani aflați în două autoturisme care au fost implicate într-o coliziune au murit, iar alte trei persoane, între care și un minor au fost rănite.

„În accident au fost implicate două mașini în care se aflau cinci persoane, dintre care una încarcerată. Persoana încarcerată a fost extrasă și evaluată medical. Într-o mașină se aflau trei persoane, dintre care un minor. În cea de-a doua mașină se afla persoana încarcerată, iar a doua persoană, probabil șoferul, nu a mai fost găsită la fața locului.

Explozie devastatoare într-un bloc de locuinţe din Tulcea

Persoana încarcerată și o altă persoană din cealaltă mașină au fost găsite în stop cardiorespirator și s-au executat manevre de resuscitare. Din nefericire, după efectuarea manevrelor de resuscitare, victimele inconștiente nu și-au mai revenit și a fost declarat decesul”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, Alin Găleată, potrivit Mediafax.

Cele două persoane care și-au pierdut viața sunt tineri de 18 și 25 de ani, scrie newsbucovina.ro. Copilul și adultul răniți în accident au fost transportați de urgență la spital.

La faţa locului au intervenit modulul SMURD de la Detaşamentul Câmpulung Moldovenesc cu autospeciala de descarcerare şi o ambulanţă, precum şi trei ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă judeţean.

Din primele verificări a rezultat că pe D.N. 17, la km. 195 au intrat în coliziune frontală două autoturisme. Poliţia cercetează cauzele şi împrejurările producerii accidentului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: