Redactia.ro
Home » Știri » Suferință fără margini în familia îndrăgitei Ileana Ciuculete. Mama artistei, mărturisiri sfâșietoare la 4 ani de la moartea fiicei: „O pup pe frunte, dar ea nu mai este”

Suferință fără margini în familia îndrăgitei Ileana Ciuculete. Mama artistei, mărturisiri sfâșietoare la 4 ani de la moartea fiicei: „O pup pe frunte, dar ea nu mai este”

Au trecut 4 ani de la moartea îndrăgitei Ileana Ciuculete. Pierderea ei a lăsat un gol imens în sufletele românilor care îi ascultau muzica, dar mai ales în inima celor din familie. Mama artistei nu a reușit nicio clipă să treacă peste decesul fiicei sale, care s-a produs chiar cu câteva zile înainte de ziua sa.

La 4 ani de la moartea îndrăgitei Ileana Ciuculete, mama Gigica încă își mai plânge copilul. Femeia a împlinit frumoasa vârstă de 91 de ani, chiar pe 16 martie. Însă această dată nu mai reprezintă niciun prilej de bucurie pentru femeia îndoliată.

S-a întâmplat în 2017, cu două zile înainte de ziua ei. La aceea vreme, mama şi-a îngropat fiica, pe faimoasa cântăreață Ileana Ciuculete, care s-a stins pe 14 martie 2017, la vârsta de doar 64 de ani.

Ileana Ciuculete, 4 ani de la moartea îndrăgitei artiste

De patru ani, nu a trecut zi în care mama regretatei artiste Ileana Ciuculete să nu își plângă fiica. La cei 91 de ani abia împliniți, mama Gigica este în continuare cu sufletul devastat de pierderea fiicei sale.

„La această vârstă înaintată, sunt mulţumită că sunt pe picioarele mele. M-a luat Auraş (n.r. – Aurel Ciuculete, fratele Ilenei) la el şi o duc foarte bine. Dumnezeu mi l-a lăsat pe Auraş, ca să am şi eu o bucurie! Am avut-o pe scumpa mea fetişoară… S-a dus! A putrezit toată frumuseţea ei, toată deşteptăciunea şi toată vrednicia ei!”, este una dintre mărturisirile sfâșietoare făcute de mama Ilenei Ciuculete, pentru Click.

Mama artistei Ileana Ciuculete, mărturisiri sfâșietoare

Femeia a rămas cu un regret uriaș până în ziua de azi. Mama n-a ştiut nimic despre suferința prin care trecea fiica ei, înainte ca Ileana Ciuculete să se stingă din viaţă. Și toate acestea pentru că soțul Cornel Galeș şi familia artistei n-au fost mereu în relaţii. Familia susține că bărbatul nu le-a anunţat pe rudele solistei că ea era în stare gravă.

”Ce să mai zic? Nu am nici o putere… Măcar să fi fost şi eu când i-a ieşit sufletul, să-mi fi spus şi ginerele meu: «Vino, că Ileana este rău». Dar el mă minţea că face perfuzii acasă… Doar era fetiţa mea şi Auraş era fratele ei, nu îi făceam nimic! Să ne fi anunţat şi pe noi, să fi văzut pe cineva din partea ei înainte să moară”, a mai declarat mama Gigica.

Mama regretatei Ileana Ciuculete mărturisește și că fiica i-a apărut în vis, după ce a murit.

”Mi s-a arătat în vis după ce a murit, atunci, la vreo două săptămâni. Am visat-o la mine acasă, în costum naţional, cum era îmbrăcată la înmormântare. Mult mă mai rog seara, înainte să mă culc, ca Dumnezeu să mi-o aducă în vis! Mai mare durere ca asta nu poate să fie pentru o mamă! A plecat tocmai când a terminat vila la care a muncit atât! Şi, din păcate, n-a avut parte să stăpânească tot ce a muncit! Dar ea va trăi prin muzica ei”, suspină Gigica.

Suferința a rămas fără margini pentru toată familia artistei, care a plecat la doar 64 de ani dintre noi, suferind de hepatită C şi de ciroză hepatică.

„Noi, familia ei, n-o vom uita niciodată. Am fotografii prin casă şi plâng când o văd! Are bust acasă, la ţară, acolo o privesc de câte ori merg prin curte şi o pup pe frunte! Dar ea nu mai este!”,

Cornel Galeș, îngropat lângă Ileana Ciuculete

Cornel Galeş s-a stins și el mult prea devreme. A murit pe 30 noiembrie 2019, la 59 de ani, în urma unui accident de maşină, într-o localitate situată aproape de Valencia, în Spania.

Cornel Galeş își duce veacul de apoi tot lângă Ileana Ciuculete, fiind îngropat lângă femeia pe care a iubit-o enorm, la Cimitirul Străuleşti de lângă Capitală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: