Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Sugestii rochii de nasa la un botez

Sugestii rochii de nasa la un botez

GALERIE FOTO (4)

Cea mai mare provocare la un eveniment special pentru orice invitat e sa-si gaseasca tinuta potrivita. Cu atat mai mult pentru doamne carora le este greu sa decida sau care nu stiu niciodata ce vor. Onoarea de a fi nasa a unui copil si parinte spiritual pentru tot restul vietii este presarata cu o multitudine de obligatii.

Dar pretentiile in ceea ce priveste alegerea unei rochii de nasa sunt foarte putine, asa ca ai o mutime de optiuni dintre care poti alege. La o nunta, se spune ca nimeni nu trebuie sa poarte o rochie alba sau intr-o nuanta similara cu rochia miresei, lucru care se aplica si pentru nasa. Dar la un botez, fiecare invitata poate sa se imbrace exact cum doreste. Aceasta libertate poate fi insa cea mai mare problema in luarea unei decizii.

Iata niste sugestii excelente si la pret accesibil pe care sa le incerci.

Rochia maxi cu maneci din dantela

O rochie maxi este perfecta pentru cele care vor o rochie ampla si spectaculoasa, dar care sa faca furori prin insasi discretia pe care o ofera si usurinta de a pune in evidenta personalitatea unei nase. Acest lucru nu inseamna ca nu ai voie sa-ti alegi o rochie cu un aer sexi si romantic. O rochie maxi cu fusta ampla si slit lateral iti ofera exact acest stil. Mai apoi, daca la partea superioara este prevazuta cu un decolteu care nu e foarte adanc, dar cu un corset care se completeaza alaturi de manecile din dantela, rezultatul final va evidentia o nasa eleganta, rafinata, cu mult bun gust.

Rochia maxi verde-smarald, din satin, cu umeri goi si slit

Nu este gresit sa-ti doresti la botez sa ai o aparitie sexy si glamuroasa. Daca ai dubii privind purtarea unei rochii care lasa mai multe zone ale corpului la vedere, poti alege acest model de rochie pentru seara, la petrecerea festiva. Talia marcata de drapaje, alaturi de umerii goi, slitul generos si materialul senzual care pluteste in jurul corpului, iti va oferi o aparitie demna de Hollywood. Nici nu va mai trebui sa-ti bati capul cu accesorizarea ei, un coc sau niste bucle romantice, alaturi de un machiaj smokey eyes, sandale neutre cu toc si niste cercei de efect, fiind tot ce ai nevoie.

 

Rochie din tafta cu un umar gol si aplicatii

Orice nasa se va transforma intr-o aparitie impunatoare si misterioasa in acelasi timp cu o rochie pretioasa din tafta, care prezinta un croi usor clos, flatand cu usurinta partea superioara a corpului. Cu o maneca lunga prevazuta cu aplicatii 3D prezente pe intregul top, la nivelul taliei si cu accente discrete la nivelul piciorului stang, completata de un slit adanc si un umar gol, aceasta rochie splendida asigura o infatisare eleganta ce va atrage o multime de complimente.

 

Rochia sirena cu decolteu adanc

Vrei ca rochia de nasa sa-ti flateze intru totul silueta? Alege atunci o rochie stralucitoare tip sirena, cu bretele subtiri, decolteu adanc in forma literei V si o despicatura larga la nivelul piciorului. Asigura-te ca prezinta macar o jupa scurta, dar si un corset buretat care sa-ti ofere intreaga sustinere de care ai nevoie pe intreg parcursul evenimentului. Vei face senzatie indiferent ca vei opta pentru o astfel de rochie aurie, dar cu atat mai mult cand mizezi pe negru, rosu sau chiar verde.

Indiferent ca alegi o rochie lunga sau scurta, ca nasa de botez poti purta absolut orice tip de rochie iti doresti. In plus, nu trebuie sa cheltui o avere, caci sugestiile facute se regasesc la un pret accesibil in portofoliul celor de la JojoFashion. Tot aici ai la dispozitie zeci de alte modele cu care sa te faci remarcata la cu si fara poate, cel mai frumos eveniment si din intreaga ta viata.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini