Redactia.ro
Home » Știri » Suma enormă pe care Florin Cîțu a cheltuit-o pentru o pereche de adidași. Cum arată aceștia

Suma enormă pe care Florin Cîțu a cheltuit-o pentru o pereche de adidași. Cum arată aceștia

GALERIE FOTO (4) Suma enormă pe care Florin Cîțu a cheltuit-o pentru o pereche de adidași

Suma enormă pe care Florin Cîțu a cheltuit-o pentru o pereche de adidași. Premierul României a fost în vizită în Satu Mare, pentru a verifica o școală. Cu prilejul acestei vizite, Florin Cîțu a postat un clip video pe rețelele de socializare, în care juca fotbal cu elevii de la Liceul Teologic Ortodox ”Nicolae Steinhardt”. Ulterior, internauții s-au întrebat câți bani a cheltuit prim-ministrul pe adidașii cu care și-a făcut apariția în mediul online.

Suma enormă pe care Florin Cîțu a cheltuit-o pentru o pereche de adidași. Cum arată aceștia

Suma enormă pe care Florin Cîțu a cheltuit-o pentru o pereche de adidași. Premierul României a fost în vizită la Liceul Teologic Ortodox ”Nicolae Steinhardt”, din Satu Mare, iar acolo și-a permis să joace fotbal cu elevii. Florin Cîțu s-a bucurat de acest moment, etalându-și pantofii sport pe care îi purta. După ce a intrat pe teren, Cîțu a profitat de faptul că deja era un portar și a țintit mingea direct spre poartă. ”Am avut un schimb de pase cu elevii de la Liceul Teologic Ortodox “Nicolae Steinhardt”, după ora lor de sport. M-au alergat puțin băieții”, a notat Florin Cîțu la postarea publicată pe pagina personală de Facebook.

Ulterior, internauții l-au felicitat pe Florin Cîțu pentru inițiativa sa. „Omul este la alt nivel. Felicitări d le Cațu!! ” , „Îmi place foarte mult! Un om modern, așa este prim ministrul nostru! Toată stima! ”, au fost doar câteva dintre reacțiile primite la postarea acestuia. Cu toate astea, adidașii sport ai premierului le-a atras atenția multor persoane, motiv pentru care s-au întrebat câți bani a cheltuit acesta pentru a-i achiziționa. Așadar, adidașii pe care Florin Cîțu i-a purtat ajung la suma de 218 euro, suma pe care nu multi romani și-ar permite-o.

Florin Cîțu, după întâlnirea de la Bruxelles

Premierul s-a întâlnit, miercuri, la Bruxelles, cu trei membri ai Comisie Europene pentru a discuta Planul Național de Redresare și Reziliență, aflat în negocieri și care ar urma să fie depus oficial până la sfârșitul lunii. După întâlnirea cu Margrethe Vesteger, vicepreședinte executiv, Florin Cîțu a spus că este recunoscător Comisie Europene pentru sprijinul acordat. Acesta susține că la întâlnirea cu Vladis Dombrovskis, un alt vicepreședinte, a insistat pe reforme și investiții. „O discuție excelentă cu Valdis Dombrovskis, vicepreședintele executiv al Comisiei Europene, privind aspectele fiscale și bugetare ale Planului Național de Redresare și Reziliență. Am reconfirmat obiectivul guvernului de a asigura o relansare economică și o creștere economică durabilă post-pandemie”, a afirmat premierul.

Prima întâlnire a fost cu un oficial al Comisiei Europene, Adina Vlădean, comisar pentru Transporturi, declarând că a fost o discuție profundă despre proiectele de transportat prevăzute de PNRR. „Infrastructura de transport rămâne o prioritate strategică a României, cu impact direct asupra relansării economice post-pandemie și evoluției pe termen lung”, a mai spus Florin Cîțu.

Marți seara, prim-ministrul României a discutat cu șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen menționând că a fost o întâlnire eficientă și că lucrează împreună pentru a finaliza un plan puternic de redresare. „Facem progrese bune în privința reformelor”, a transmis Ursula von der Leyen pe Twitter.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: