Redactia.ro
Home » Stil de viață » Suma ireală cu care se vinde un apartament în București. Arată „ca după război”, însă proprietarii cer bani grei pe el. Imaginile au devenit virale

Suma ireală cu care se vinde un apartament în București. Arată „ca după război”, însă proprietarii cer bani grei pe el. Imaginile au devenit virale

GALERIE FOTO (4)

Un apartament din Capitală, pus la vânzare, a ajuns viral pe internet. Suma cu care se vinde este ireală, ținând cont că arată „ca după război”. Imaginile din locuință au făcut înconjurul internetului, devenind virale.

Suma ireală cu care se vinde apartamentul cu pricina

Este cunoscut deja faptul că piața imobiliară a explodat, iar prețurile locuințelor au crescut față de anii anteriori. Cei care-și doresc fie o casă, fie un apartament au anumite condiții. Principala ar fi să nu arate „ca după război”. Fix cum arată un apartament din Capitală, pus la vânzare pe internet. Anunțul a făcut înconjurul Facebook-ului, unde a devenit viral. Internauții s-au amuzata și nu prea atunci când aua văzut suma cu care se vinde. Aproape că pare ireală, ținând cont de cum arată apartamentul respectiv.

Din râs au dat-o-n plâns. Asta pentru că oamenii de pe internet, care au văzut anunțul respectiv, sunt de părere că prețul este foarte mare pentru apartamentul care arată îngrozitor. Pereții sunt negri și internauții se întreabă dacă nu cumva au trecut printr-un incendiu. Asta pentru că imaginile te lasă mască. Tencuiala a picat de pe pereți și nu există nici măcar o îmbunătățire. Totuși, proprietarii cer suma de 65.000 de euro pe locuința respectivă.

Imaginile au devenit virale

Cu toate astea, agenții imobiliari îl descriu ca fiind apartamentul „ideal atat pentru o familie cu copil cat si fara, fiind amplasat intr-o zona linistita din cartierul Crangasi”. Locuința are două camere.

Aceasta are o suprafata utila de 47mp si un balcon de 4mp, este situat la etajul 4 din 8 al unui imobil construit in 1982. Imobilul este pozitionat excelent in apropierea hipermarketului Auchan Crangasi si a parcului Crangasi.

Proprietatea este amplasata este la doar 2 minute de statia STB 162,163 si respectiv 6 minute de statia de metrou Crangasi, statiile STB 41, 43, 44, tot odata fiind la aproximativ 7 minute de piata Crangasi, Lidl si 9 minute de eMag. In apropiere mai gasim gradinite, scoli, farmacii, sali de sport, saloane de cosmetica etc”, se arată în anunțul postat pe un site de imobiliare.

Totuși, un internaut a recunoscut anunțul de vânzare și a scris: „Acest apartament e la vanzare din primavara, pretul initial era de 72000, iar de o luna l-au redus la 65000, celor cu oferte de 50k va spun ca proprietarii au refuzat 58 cash, iar raspunsul a fost citez „fara 65 nu-l dam”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini